Ultima oră

Expoziţie de bijuterii hand-made la ProArte, în perioada 3-6 decembrie

galeria-pro-arteGaleria ProArte din Lugoj va găzdui, între 3 şi 6 decembrie, o inedită expoziţie de bijuterii hand-made aparţinând artiştilor Andreea Agache şi Paul Gaşpar. Expoziţia este deschisă publicului de marţi, 3 decembrie, ora 10. Vor fi expuse bijuterii din pietre semipreţioase, din material textil, din perle de cultură, din sticlă de Murano şi o colectie de bijuterii de Crăciun: cercei, brăţări, coliere, seturi, inele, absolut toate realizate manual. O secţiune va aparţine şi altor artişti din ţară, care colaborează cu cei doi. Expoziţia coincide şi cu lansarea site-ului www.multemargele.ro

Mondial

galeria-pro-arteGaleria ProArte din Lugoj va găzdui, între 3 şi 6 decembrie, o inedită expoziţie de bijuterii hand-made aparţinând artiştilor Andreea Agache şi Paul Gaşpar. Expoziţia este deschisă publicului de marţi, 3 decembrie, ora 10. Vor fi expuse bijuterii din pietre semipreţioase, din material textil, din perle de cultură, din sticlă de Murano şi o colectie de bijuterii de Crăciun: cercei, brăţări, coliere, seturi, inele, absolut toate realizate manual. O secţiune va aparţine şi altor artişti din ţară, care colaborează cu cei doi. Expoziţia coincide şi cu lansarea site-ului www.multemargele.ro.

“Am început studenţeşte cu gândul la făcut mărţisoare şi, fiindcă martie trecuse de vreo două săptămâni când nouă ne-a venit idea, ne-am gândit să facem ceva ce putem vinde tot anul: bijuterii. Eu am iubit întotdeauna cerceii şi aveam deja zeci de perechi acasă. M-am gândit atunci: de ce să nu îi fac singură? A urmat o perioadă în care, culmea, nu am mai avut aproape nimic fiindca am desirat siraguri intregi de margele ca sa invat singura sa fac alte bijuterii.Paul poza tot ce faceam si le punea pe Internet ca sa le vindem. Sunt trei ani de atunci, trei ani în care am participat la multe târguri şi festivaluri, la expoziţii, am vândut şi pe Internet. Am încercat să fac tot mai multe bijuterii, tot mai complicate iar materialele comercializate în România nu ne mai erau pe plac. Aşa că ne-am gândit din nou, de ce să nu le aducem noi? De aici au început emoţiile şi adevărata afacere. Cu paşi mici şi nesiguri, dar cu foarte mult curaj, ne-am deschis magazinul on-line în care comercializăm furnituri şi accesorii pentru creat bijuterii. E un fel de mercerie on-line. Am început modest, cu 500 de produse, iar acum avem aproape cel mai mare magazin de acest gen din ţară: peste 5500 de produse”, ne-a declarat Andreea Agache.

Artista adaugă că “orice bijuterie lucrată manual reprezintă foarte multă muncă migaloasă, imaginaţie, timp, dar şi tehnică! Este nevoie de putin curaj şi de o mică investiţie în câteva mărgele. “Pentru că ştim cât de greu este la început şi pentru că şi eu şi Paul apreciem enorm bijuteriile lucrate manual, dorim să ajutăm cât mai mult artizanii care astăzi ne-au devenit client, cu multe, multe modele de mărgeluţe din sticlă de toate culorile, mărgele din sticla lampwork, perle de cultură, perle de Mallorca, peste 900 de modele de pietre semipreţioase, mărgele din porţelan, mărgele din lut polimeric, etc. În plus, oferim şi baza de furnituri necesară: tortiţe, ace, baze pentru pandante, pentru inele, pentru broşe şi toate uneltele necesare. Nu am uitat nici de iubitorii lutului polimeric! Le oferim toată paleta de culori şi ustensilele necesare pentru a le uşura munca”.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE