"> Exemplu! Un consilier local cosește iarba în cartierul Cotu Mic | Redesteptarea

Exemplu! Un consilier local cosește iarba în cartierul Cotu Mic

 Exemplu! Un consilier local cosește iarba în cartierul Cotu Mic

Consilierul Liviu Brîndușoni, președintele Uniunii Salvați România, filiala Lugoj, dă dovadă de spirit civic și s-a apucat de unul singur să taie vegetația abundentă de pe digul din cartierul Cotu Mic, dinspre podul de cale ferată înspre cel de beton.

Înarmat cu o motocositoare, alesul local vrea să vină în ajutorul lucrătorilor de la Salprest, care din cauza numărului mic de cosași, fac cu greu față lucrărilor de igienizare a municipiului, pe partea de tuns iarba.

“Este o inițiativă pur civică, având în vedere că Salprest-ul traversează o perioadă critică, atât din punct de vedere financiar, cât și ca număr de personal. În prezent, doar patru angajați se mai ocupă de cosit iarba în oraș și nu au cum să facă față”, ne-a declarat Liviu Brîndușoni.

Acesta invită și cetățenii să dea o mână de ajutor societății lugojene.

”Fac un apel și către locuitorii orașului să-și taie iarba măcar în fața blocurilor sau a caselor, iar dacă sunt dispuși să vină să ne și ajute aici în Cotu Mic. Este o lucrare comandată de Primărie în această săptămână, deoarece de asta am și ales acest cartier, pentru ca Salprest-ul să poată beneficia ulterior de plata acestui serviciu. De miercuri ni se vor alătura și cosașii firmei. De asemenea, îi invit și pe ceilalți consilieri locali să ni se alăture. Doi ne-au confirmat prezența în zilele următoare, este vorba de domnii Blidaru și Mașniță. Vineri ar trebui să se termine cositul în acest perimetru, după care vom vedea următoarea zonă comandată de Primărie, pentru a continua igienizarea”, ne-a mai spus alesul local.

În doar trei ore, acesta a reușit să cosească aproape 1.000 de metri pătrați pe dig și un loc de joacă pentru copii.

cristi

3 Comments

  • Un panglicar , din pacate. Ar trebui sa se angajeze la Salprest ca vad ca se pricepe .

  • Doar la asta se pricepe,ca in rest ii ca si coasa in cucuruz!Ii o barat!

  • omul orchestra:pozar,independent,USR,muncitor Salprest (Centrala Micro IV, Cotul Mic).Bine ar fi sa-si ia echipa Lupulescu si altii de teapa lor, sa continue cu malurile Timisului,gunoaiele,cainii fara adapost,boschetarii… ca au timp doi ani in opozitie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *