- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

EXCLUSIV – Raul Cătinaş, invitat să lupte în piramida celor mai buni 16 luptători K-1, de la Tokyo

Mondial [1]

catinasRaul Cătinaş are acum şansa de a-şi îndeplini visul de a ajunge campion mondial. Datorită prestaţiei de excepţie din ultimele gale la care a luat parte, “Iron Raul” a primit invitaţia de a lupta în K-1 Final 16

catinasRaul Cătinaş are acum şansa de a-şi îndeplini visul de a ajunge campion mondial. Datorită prestaţiei de excepţie din ultimele gale la care a luat parte, “Iron Raul” a primit invitaţia de a lupta în K-1 Final 16, competiţie ce va avea loc la Tokyo, în 14 octombrie şi unde vor participa cei mai buni 16 sportivi din lume în acest sport.

Pe lângă Raul Cătinaş, au mai fost confirmaţi până acum Cro Cop, Dzevad Poturak, Hesdy Gerges sau Sergey Lascenko,campionul superkombat. La marele evenimet K-1 ar mai putea lua parte încă doi români, însă doar Raul Cătinaş a primit invitaţia de a lupta în piramidă, până în acest moment.

“Din România ar mai putea participa la acest eveniment Benjamin Adegbuyi şi Cătălin Moroşanu. Dar sută la sută îl vom vedea pe Cătinaş în Final 16. Avem deja o confirmare pentru el”, a declarat Alin Huiu, media manager la Super Kombat.

Un milion de dolari, marele premiu

Dacă va câştiga meciul pe care îl va disputa la Tokyo, Raul se va califica în marea piramidă de opt care va avea loc în 26 decembrie la New-York. Câştigătorul acestei piramide va primi titlul de campion mondial şi un cec în valoare de un milion de dolari.

Cătinaş a precizat că se aştepta să fie din nou printre cei mai buni, în urma prestaţiilor excelente din ultimele meciuri.

“ După ce am făcut un an şi jumătate de pauză să ajung din nou în primii 16 din lume e ceva. Însă invitaţia de a lupta la acest eveniment nu m-a luat prin surprindere. La meciurile pe care le-am făcut până acum, mă gândeam că voi fi din nou acolo. Mă gândesc la marele premiu de un milion de dolari şi să-mi îndeplinesc visul de a deveni campion mondial. Pentru asta m-am şi întors în sport”, a subliniat luptătorul lugojean.

Lugojeanul nu ştie încă numele adversarului pe care îl va întâlni la Tokyo, însă acest lucru nu îl sperie. “Chiar dacă nu ştiu încă numele adversarului, mă simt în stare să mă lupt cu oricine, sunt în formă maximă. Chiar nu contează adversarul”, a încheiat sportivul. Raul Cătinaş se va pregăti pentru acest eveniment în Olanda, urmând să plece spre ţara lalelelor în 25 august.