- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Europarlamentarul Monica Macovei vine la Lugoj

Mondial [1]La sfârşitul acestei săptămâni, Monica Macovei va fi prezentă la Lugoj pentru o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii viitoarei formaţiuni politice, M10, partid ce s-a născut din mobilizare civică, în urma campaniei prezidenţiale din toamna anului 2014, fiind lansat la 1 martie 2015.

Conform fostei candidate la alegerile prezidenţiale, M10 este un partid reformist, format din oameni obișnuiţi şi decenţi, care nu fură și nu mint, din oameni care s-au săturat de sărăcie, corupţie, birocraţie, taxe mari, servicii proaste şi oraşe murdare, din oameni care vor o Românie modernă şi prosperă pentru noi şi copiii noştri. M10 schimbă ce nu merge, elimină ce este putred şi păstrează ce este bun.

“Ştim că nimic durabil nu se face peste noapte. Acum construim partidul care să schimbe în bine România. Partidul care se opune clasei politice corupte și expirate a tranziţiei”, a declarat Monica Macovei, pe blogul personal

Monica Macovei va susţine o conferinţă de presă la ora 10,30, în grădina de vară a Restaurantului Royal, după care va ieşi, conform organizatorilor de la Lugoj, la o plimbare printre lugojeni, cu bonus un suc şi o îngheţată la terasă.