"> Elevii de la Liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu" vor învăța în Italia cum să recicleze materialele electrice | Redesteptarea

Elevii de la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” vor învăța în Italia cum să recicleze materialele electrice

 Elevii de la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” vor învăța în Italia cum să recicleze materialele electrice

Un număr de 16 elevi de la Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” au plecat în Napoli, Italia, însoțiți de prof. Silvia Gheleșian, pentru o perioadă de 14 zile. Vizita este parte a parteneriatului strategic între I.S.I.S. Einaudi-Giordano San Giuseppe Vesuviano, prin proiectul Erasmus+ demarat la începutul anului, cu titlul ”Be green, be smart and build up your future”.

Participanții au fost selectati din toate clasele liceului, pe baza unei prezentări despre materialele electrice reciclabile, iar în final, grupa a fost constituită de 8 elevi din clasa a IX-a și 8 elevi din clasa a XI-a din cadrul instituției lugojene.

Programul activităților desfășurate acolo este stabilit de către cei de la I.S.I.S. Einaudi-Giordano San Giuseppe Vesuviano și va fi în concordanță cu tema poiectului ”Be green, be smart and build up your future”, respectiv cum se pot recicla materialele electrice și ce înseamnă sustenabil în acest domeniu.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *