- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

[FOTO] Elevii de azi, oamenii de știință de mâine! Premianții Festivalului de Științe de la Școala Gimnazială “Anișoara Odeanu“

Mondial [1]Profesorii de matematică, fizică, chimie, geografie, biologie, precum și profesorii pentru învățământ primar din Lugoj s-au reunit joi, 19 aprilie, de la ora 12, în curtea Școlii Gimnaziale „Anișoara Odeanu” din Lugoj pentru a participa alături de elevii lor la Festivalul de Științe pentru copii cu tema “De ce este cerul albastru?”.

 Evenimentul, organizat de Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” din Lugoj în parteneriat cu Asociația ”Educația – Fereastra spre Viitor”, Casa Corpului Didactic Timiș și Clubul Copiilor Lugoj a reprezentat un real succes, curtea școlii devenind neîncăpătoare.

Cei mici, grupați în echipe de câte doi, au prezentat la standurile proprii experimente științifice care mai de care mai interesante, explicând cu entuziasm vizitatorilor cum funcționează fiecare și ce reprezintă.

Festivalul a culminat cu premierea celor mai inventive proiecte, iar elevii s-au bucurat să fie adevărați oameni de știință pentru o zi.

La învățământul primar au luat premii elevii:

Premiul I:

Premiul II:

Premiul III:

Mențiuni:

La gimnaziu au fost premiați:

Premiul I:

Premiul II:

Premiul III

Mențiuni: