- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Egali cu Performanța! CSM Lugoj, scor alb în deplasare la Ighiu

Mondial [1]Fotbaliștii de la CSM Lugoj încep pe plus returul campionatului Ligii a III-a, după ce au plecat neînvinși de la Ighiu, echipa vicecampioană a ediției trecute și una din pretendentele anului la promovare.

Jocul nu a fost unul spectaculos, ocaziile de poartă fiind destul de puține, iar vina” principală a fost a terenului de joc, dar și vântului puternic, lucruri acuzate și de tehnicianul Cosmin Petruescu.

”În condițiile în care s-a disputat partida, este un rezultat bun. Calitatea gazonului, tare și denivelat, la care s-a adaugat și vântul ce a bătut permanent, au influențat prestația ambelor echipe. Este un punct câștigat în deplasare pe terenul unei formații în jurul căreia s-a creat o emulație deosebită în această iarnă, aparent lipsită de omogenitate, dar lucrurile n-au stat chiar așa. A fost un meci de angajament, de luptă, în care nici o echipă nu a greșit decisiv în defensivă”, a spus Cosmin Petruescu.

Performanța Ighiu s-a prezentat cu o echipă complet schimbată față de tur, fiind transferați 19 jucători în această pauză competițională.

Lugojenii au obținut al 12-lea punct extern al sezonului, acumulând un total de 23 cu care se poziționează pe locul V, la două lungimi de locul secund.

CSM Lugoj: Filip, Horcea, Miculescu, Drăghici, Precupanu, Olariu (’65 Ciobanu), Zurbagiu, Lazea, Bozian (’75 Dobra), Radu (’68 Marta), Silaghi-Perju (’60 Livan).