- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Educatoarea din Lugoj care le-a tâlhărit pe „băbuţele ninja”, condamnată definitiv

Mondial [1]

babutele ninja.jpgDupă un proces care a durat aproape doi ani, educatoarea Ramona Teglariu, cea care le-a tâlhărit pe două bătrâne din Lugoj în 2010, a fost condamnată definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. După emiterea sentinţei definitive, educatoarea a făcut o cerere babutele ninja.jpgDupă un proces care a durat aproape doi ani, educatoarea Ramona Teglariu, cea care le-a tâlhărit pe două bătrâne din Lugoj în 2010, a fost condamnată definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. După emiterea sentinţei definitive, educatoarea a făcut o cerere de revizuire a sentinţei, dar procesul a fost suspendat după ce solicitarea a fost retrasă.

Comunitatea locală din Lugoj a fost zguduită, la începutul anului 2010, de un caz de tâlhărie spectaculos. Ramona Teglariu, o educatoare de la centrul pentru copii cu dizabilităţi a intrat peste două bătrâne de 80 de ani pentru a le jefui.

Cele două femei s-au luptat cu hoaţa, dar aceasta a reuşit să fugă. Femeia a fost prinsă de poliţişti, iar acum ispăşeşte o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare.

Ecaterina Guţu şi Iuliana Boldureanu, două bătrâne din Lugoj, au uimit o ţară întreagă după ce au reuşit să-i ţină piept unei hoaţe mult mai tinere. Atacul a avut loc în 2010, când Ramona Teglariu, vecină cu victimele, a mers în casa bătrânelor şi le-a cerut banii.

Femeile nu au vrut nici în ruptul capului să cedeze presiunilor şi s-au luptat corp la corp cu femeia de două ori mai tânără. „M-a împins în pat şi a venit să dea în mine. Dădea într-una din mâini.Atunci am prins-o de şnurul de la glugă, l-am răsucit în jurul mâinii şi o ţineam cu gâtul în jos, iar cu piciorul tot încercam să-i dau în burtă”, a povestit una din bătrâne modul în care a decurs lupta. Educatoarea a reuşit să scape din mâinile bătrânelor, dar poliţiştii i-au dat de urmă şi au arestat-o preventiv.

Înainte de a fi încarcerată, Ramona Teglariu era vecină cu victimele sale, pe strada Hezerişului. Bătrânele chiar povesteau că de multe ori au împrumutat-o cu bani pe cea care a încercat să le tâlhărească.