- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Ediţia inaugurală a unui concurs de înot se desfăşoară în weekend pe lacul Surduc. Vezi cum te poţi înscrie!

Mondial [1]

Untitled-3Clubul de înot Masters Timişoara cheamă pe 21 iulie toţi amatorii de înot la un concurs mai puţin obişnuit: traversarea lacului Surduc. Untitled-3Clubul de înot Masters Timişoara cheamă pe 21 iulie toţi amatorii de înot la un concurs mai puţin obişnuit: traversarea lacului Surduc.

Evenimentul, aflat la prima ediţie, are ca scop promovarea înotului în ape deschise şi este dedicat amatorilor, indiferent daca sunt afiliaţi la vreun club sportiv sau nu.

Concursul va avea două probe, una de 400 m şi una pentru cei mai rezistenţi, de 1.600 m. Startul se va da de pe plajă, de lângă cabana-restaurant.

Persoanele interesate se pot înscrie la faţa locului, între orele 10 şi 11, taxa fiind de 30 lei, sau online la http://www.timisoara.inot-masters.ro/traversarea-lacului-surduc-21-07-2012/.

Înotătorii vor fi în permanenţă supravegheaţi de de către voluntari cu caiace şi bărci. Sunt invitate la start persoane cu vârsta de la 18 ani în sus. Participanţii vor putea concura în echipament de neopren.

Evenimentul este organizat de Clubul de Inot Masters Timişoara în colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (UVT), Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe bază de Voluntariat „SALVO” (din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara) şi Primăria Fârdea.