- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Echipa de volei fete de la Brediceanu, locul I la faza zonală interjudețeană și calificarea în primele opt echipe din țară

Mondial [1]Elevele Colegiului Național “Coriolan Brediceanu“ au participat vineri, 20 aprilie, în sala CNS Cetate Deva, la faza zonală interjudeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la volei.

La competiţie s-au calificat, în urma fazelor județene, şase echipe din Caras-Severin, Arad, Mehedinti, Alba, Hunedoara și Timis, distribuite în două grupe.

Voleibalistele de la Brediceanu, reprezentând județul Timiș, au facut parte dintr-o grupă alături de eleve din județele Hunedoara și Mehedinți, reuşind să câştige toate meciurile.

Echipa Colegiului Naţional “Coriolan Brediceanu“ a fost formată din următoarele jucătoare: Rossana Nistor, clasa a X-a A, cea mai bună ridicătoare a turneului, Noemi Csillag, din clasa a X-a B, Andreea Ionița, din clasa a X-a A, Iulia Niga, clasa a XII-a E, Vanessa Fiat, clasa a IX-a B, Anamaria Drăgoi, clasa a IX-a B, Roberta Bîrliba, din clasa a X-a C, Andreea Borduz, clasa a IX-a B și Sidonia Szentpeteri, din clasa a IX- C

După ce au învins în semifinală elevele din Nădlac-Arad, elevele din Lugoj s-au reîntâlnit în finală cu județul gazdă, Hunedoara, echipă pe care au învins-o a doua oară, câștigând astfel turneul de calificare la faza națională a ONSS unde sunt calificate primele opt echipe din țară.

Jucătoarele, care au fost susţinute și încurajate  pe tot parcursul turneelor de directorul școlii, prof. dr. Aurelian Sima, sunt componente ale secției de volei a CSŞ Lugoj, care s-a ocupat de pregătirea excelentă a sportivelor. 

Elevele au fost însoţite la această competitie de prof. Claudiu Jivulescu de la Colegiului Naţional “Coriolan Brediceanu“.