- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

După trei săptămâni în care s-au certat pentru locurile de pe listă, reprezentanţii USL au apărut împreună să ceară votul lugojenilor!

Mondial [1]

 

boldea ambrusAstăzi, 30 aprilie, reprezentanţii USL Lugoj au ieşit pentru prima dată într-o conferinţă de presă comună. Francisc Boldea, preşedintele PSD, Ioan Ambruş, preşedintele PNL şi Rodica Cimponeriu, preşedinta PC

boldea ambrusAstăzi, 30 aprilie, reprezentanţii USL Lugoj au ieşit pentru prima dată într-o conferinţă de presă comună. Francisc Boldea, preşedintele PSD, Ioan Ambruş, preşedintele PNL şi Rodica Cimponeriu, preşedinta PC au apărut în faţa ziariştilor în al doisprezecelea ceas, după o lungă perioadă de negocieri în privinţa locurilor care le vor ocupa reprezentanţii celor trei partide pe lista de candidaţi.

„Protocolul la Lugoj a fost semnat în urmă cu trei săptămâni”, a declarat Francisc Boldea, care a mai adăugat: „Am mai avut mici probleme cu ordinea pe listă, care a durat mai mult într-adevăr. Nu e importantă ziua în care se semnează protocolul, ci ceea ce ne propunem să facem pentru oraş şi cel mai important este că acum suntem o echipă unită, pregătită de luptă şi o să vă convingeţi de acest lucru”.

Relaţia dintre primarul Francisc Boldea şi viceprimarul Ioan Ambrus nu a fost una foarte bună în ultimii patru ani, însă cei doi sunt gata să lase toate neînţelegerile deoparte pentru a obţine cât mai multe voturi. „Noi doi suntem amândoi lugojeni. Nu suntem firi egale. El este o zodie, eu sunt altă zodie, dar important este că nu a trădat niciodată în consiliul local. Discuţii mai pot să apară! Dânsul a fost preşedinte de partid de dreapta, eu al unuia de stânga. Nu era format USL, aveam şi unele păreri diferite, eu pe problema social-democrată, dânsul pe problema liberală. Repet, ne deosebim foarte mult între noi, aşa ca mentalităţi, ca structură”, a spus Boldea. Ioan Ambruş s-a mulţumit doar să adauge: „E ca într-o căsătorie. Şi soţul cu soţia se mai ceartă!”.

USL Lugoj vrea să obţină la Lugoj 13 locuri de consilier şi funcţia de primar pentru Francisc Boldea. Cei 13 candidaţi, în ordinea de pe listă, sunt următorii:

Boldea Francisc – PSD

Ambruş Ioan – PNL

Bădina Nicu – PSD

Crăciunescu Iosif – PSD

Agache Mihai – PNL

Opriş Gherlinde – PSD

Coţolan Voichiţa – PSD

Cimponeriu Rodica – PC

Barboni Ioan – PSD

Galescu Cristian – PSD

Tech Alin – PNL

Corbeanu Adriana – PNL

Savu Constantin – PSD