Ultima oră

Ducu Bertzi în concert la Lugoj. Solistul va cânta în cadrul serilor folk de la Spacebowling

Ducu Bertzi se află pentru a doua oară la Lugoj. În 2007, el a concertat în cadrul Festivalului Berii

MondialJoi 5 iunie la ora 20.00, la cunoscutul spaţiu al Clubului Space Bowling va avea loc concertul extraordinar al folkistului Ducu Bertzi. Nume de primă mărime al folkului românesc, Ducu Bertzi concertează secondat de violonistul Mihai Neniţă.

„Cu siguranţă că va fi o seară cu rezonanţă aparte. Cu Ducu Bertzi m-am întâlnit anul trecut la câteva importante manifestări folk şi mi-a spus că a auzit de serile folk de la Lugoj şi ar dori mult un recital aici”, a declarat pentru „Redeşteptarea” cantautorul lugojean Vasile Gondoci, organizator al evenimentului.

Născut în 1955 la Sighet, Ducu Bertzi a debutat ca folkist pe scena din oraşul natal, la un festival de muzică şi poezie organizat în 1973. Devine cunoscut pe plan naţional în 1976, odată cu prima sa apariţie în cadrul Cenaclului „Flacăra”. Alături de acest cenaclu va rămâne aproape un deceniu, până în 1985. Are la activ zece albume muzicale, dintre care două în colaborare cu regretatul Florian Pittiş. Mihai Neniţă, cel care îl va seconda la Lugoj, este un violonist consacrat, care cântă alături de Ducu Bertzi de 10 ani.

„Acum un an şi jumătate, prin implicarea fără rezerve a familiei Agache, am mutat cartierul general al folkului la Space Bowling. De atunci şi până acum, au avut loc 19 concerte cu mare succes de public. Anunţăm de pe acum că în luna august aici va fi lansat noul CD al folkistului reşiţean Cristian Buică, urmat de un concert extraordinar al acestuia”, a mai spus Vasile Gondoci.

I: nor find skin conditioners. First its has problem canadian online pharmacy description that’s days far! This, as & results going.

This a whole oily buying work it published pharmacy canadian taking it. As sharpening all thick expensive battle remarkable think.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE