"> Dressingul tău e plin și tot nu ai cu ce să te îmbraci? Top 5 sfaturi pentru organizarea garderobei pentru femeile din Lugoj | Redesteptarea

Dressingul tău e plin și tot nu ai cu ce să te îmbraci? Top 5 sfaturi pentru organizarea garderobei pentru femeile din Lugoj

 Dressingul tău e plin și tot nu ai cu ce să te îmbraci? Top 5 sfaturi pentru organizarea garderobei pentru femeile din Lugoj

Femeile au o slăbiciune pentru haine, iar acest lucru se poate observa foarte simplu. În magazine, doamnele mișună mereu pentru a găsi câte un nou obiect vestimentar, chiar dacă nu au nevoie de ceva anume. De obicei, dressingul fiecărei femei este plin de haine, care, de multe ori, stau îngrămădite și nepurtate, gata “să se sufoce” din cauza spațiului insuficient. 

Cu toate acestea, majoritatea doamnelor pleacă nervoase la serviciu ori la diverse întâlniri după ce petrec jumătate de oră în fața oglinzii și constată cu stupoare că nu au cu ce să se îmbrace. Asta, cu toate că rafturile se îndoaie din cauza hainelor. Problemele par mereu trase la indigo: pantalonii verzi nu merg cu puloverul pe gât, fusta rosie pe care ți-ai propus să o îmbraci nu arată bine cu cizmele făra toc și paltonul gri e foarte frumos, dar dacă era maro se potrivea mai bine cu restul ținutei. 

Dacă te confrunți cu astfel de situații este important să îți organizezi dressingul.

 Iata cinci sfaturi utile care vor avea efect garantat si sigur vei avea cu ce sa te imbraci:

    • Fă o curățenie generală în garderobă și scapă de hainele care îți sunt mici. Pentru a avea un dressing aerisit, e nevoie să renunți și la obiectele vestimentare pe care nu le-ai purtat de multă vreme, cum ar fi un pulover care simți că te înțeapă, dar nu te înduri să îl dai, o cămașă prea decoltată pentru gustul tău și poate o pereche de pantaloni într-o culoare țipătoare. Dacă nu le-ai scos din dulap un an de zile sau chiar mai mult, cu siguranță că nu o să le porți nici în viitorul apropiat. Obiectele vestimentare care sunt în stare foarte bună le poți dona sau chiar vinde.

  • Grupează rochiile elegante și alocă-le un spațiu special.

 

 Este indicat să faci acest lucru, deoarece multe dintre ele sunt realizate din materiale ușoare, care se pot agăța foarte simplu. Ca să nu ajungi din nou în fața oglinzii cu veșnica replica: “nu am cu ce să mă îmbrac”, asigură-te că ai cel puțin 3 rochii ideale pentru ținuta de seară, pe care să le poți purta în funcție de eveniment. Stiliștii afirmă că cea neagră, simplă, ar trebui să fie prima pe lista de cumpărături, în cazul în care nu o ai deja în dressing. Urmează o rochie lungă, apoi o rochie elegantă, care să îți scoată în evidență atuurile fizice. 

  • Asortează ținutele și pune-le pe umerașe, astfel încât, atunci când pleci la serviciu să ai obiectele vestimentare deja pregătite. Dacă nu ai suficient spațiu, așază cămășile, puloverele, pantalonii și fustele separat  și gândește-te de seară cum le vei asorta.
  • Nu cumpăra din impuls doar pentru că îți place foarte mult o nuanță sau un model anume. O pată de culoare nu strică, dar s-ar putea să te trezești că ai în dulap un curcubeu și că îți este foarte greu sau imposibil să creezi ținute potrivite, asortate și de bun gust. Dacă nu trece zi fără să îți cumperi ceva sau să te plimbi printre rafturile magazinelor, s-ar putea să fii dependentă de shopping, iar acest lucru, deși pare amuzant, poate crea numeroase probleme.
  • Fă o listă cu lucrurile care îți lipsesc din garderobă și cumpără-le. Dacă ai un palton de iarnă roșu, foarte elegant, și încă unul verde, cu broderii, cu siguranță vei avea nevoie și de o haină clasică într-o nuanță mai comună, precum maro, crem sau bej, pentru că o să asortezi mai simplu aceste culori. Dacă iubești imprimeurile și culorile tari, ai grijă să achiziționezi și obiecte vestimentare într-o singură nuanță. Asta, pentru că nu vei arăta bine înflorată din cap până în picioare, de exemplu.  

Cu ajutorul acestor sfaturi ar trebui să reușești să creezi ținute adecvate nevoilor tale, pentru a te îmbrăca fashion cu ceea ce ai deja în dressing sau cu o sesiune de shopping scurtă.

Așadar, trebuie doar să îți dorești o schimbare și să aloci puțin timp pentru a-ți organiza dressingul. 

sursa foto: shutterstock.com, atmospherefashion.ro

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *