- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Dotări pas cu pas, la Spitalul Municipal Lugoj

Mondial [1]Spitalul Municipal ”Dr. Teodor Andrei” se dotează, pas cu pas. A fost achiziționat un tractoraș utilitar de tăiat iarbă pentru întreținerea curții, achiziționat din fonduri private (10.000 de lei) oferite de un donator și o motocositoare în valoare de 3.000 de lei, achi­zi­ționată cu bani de la bugetul local.

”În perioada când nu am avut aceste utilaje, cu­ră­țe­nia și îngrijirea curții au revenit brancardierilor și portarilor, cărora le mulțumesc că au dat o mână de ajutor în afara orelor de program. Acești oameni chiar merită lăudați”, spune dr. Erwin Floroni, directorul Spitalul Municipal Lugoj (SML).

Directorul spitalului spune că nu a renunțat la ideea de a tăia arborii care nu au fost toaletați și care reprezintă un pericol, dar nu a primit încă autorizația necesară.Parcul Spitalului Municipal din Lugoj are o suprafață de 5 hectare.

Următoarele achiziții ale SML postate pe SEAP sunt o mașină de spălat lenjerie de mare capacitate și un uscător de rufe, care să înlocuiască utilajele actuale, învechite și de capacitate mică.