Ultima oră

Donna Lazarescu, fotomodel de succes în America

Donna Lazarescu 5Visul american a început pentru frumoasa lugojeancă la vârsta de opt ani, când părinţii ei au câştigat la loteria vizelor şi au plecat din Lugoj pentru a se îndrepta spre Statele Unite. Pentru o copilă însă acomodarea nu a fost deloc uşoară.

Mondial

Donna Lazarescu 7Visul american a început pentru frumoasa lugojeancă la vârsta de opt ani, când părinţii ei au câştigat la loteria vizelor şi au plecat din Lugoj pentru a se îndrepta spre Statele Unite. Pentru o copilă însă acomodarea nu a fost deloc uşoară.

”Deşi am trăit într-un ţinut frumos, California, oamenii nu au fost atât de drăguţi. Nu înţelegeam limba şi nu puteam comunica cu nimeni. După un an petrecut acolo am început să mă descurc, să înţeleg şi să pot comunica în limba engleză. Şcoala mi s-a părut mai uşoară apoi, însă tot mi-a venit greu să-mi fac prieteni. Nu ştiam cum să socializez, aşa că am rămas singură până în clasa a zecea la liceu. Atunci m-am adaptat complet şi am învăţat să intru în contact cu oameni de toate etniile, nu numai cu românii, cei pe care îi cunosc”, îşi aminteşte Donna Lăzărescu.

Determinarea şi perseverenţa au dus-o pe culmile succesului. Chiar dacă la început i s-a spus că nu are calităţi de fotomodel, lugojeanca a crezut în visul ei, nu s-a dat bătută şi a reuşit.

”Am avut prima mea şedinţă foto când aveam 16 ani. Un fotograf a venit şi mi-a făcut poze în curte, însă acesta mi-a spus că sunt prea scundă ca să devin vreodată fotomodel şi că ar trebui să renunţ la acest vis. Am fost foarte dezamăgită şi mi-am îngropat visul undeva în suflet, dar parcă ştiam că voi avea eu grijă de el mai târziu”, a continuat lugojeanca.

Spune că este pasionată de ceea ce face, dar că pentru a reuşi trebuie să întruneşti anumite condiţii fizice. ”Trebuie să fiu atentă la ce mănânc, să merg la sală, să am grijă cum arăt. Curăţenia şi experienţa reprezintă o necesitate atunci când obţii un job, însă atitudinea este factorul determinat. De asemenea este nevoie de încredere în propriile puteri, şarm, personalitate puternică şi mult profesionalism. Nu a avut cine să mă îndrume în această carieră şi am făcut unele greşeli de-a lungul timpului, din fericire însă nu foarte multe. Îmi place stilul de viaţă pe care îl duc, însă uneori, dacă nu eşti atent, această industrie poate îngropa oamenii de vii”, povesteşte fotomodelul.

Victoria’ Secret, punctul culminat al carierei. La vârsta majoratului şi-a început şi cariera în modeling. Începutul nu a fost uşor, după cum ea însăşi mărturiseşte pentru că a trebuit să depună mult efort pentru a-şi construi un nume şi pentru a câştiga credibilitate şi respect.

Însă cu timpul ofertele şi contractele au început să curgă. ”După ce am împlinit 19 ani, am continuat să particip la să concursuri de frumuseţe şi am câştigat un loc în Calendarul Diesel OC Boost Bunny. Nu am câştigat întotdeauna, dar la concursul numit Sullen Angels am fost în primele cinci. În fiecare an, de asemenea, sunt finalistă în Hotties Hometown Maxim. În alte concursuri on-line, am fost numită Maiden of the month. Am prezentat pentru diferite case de modă, Metal Mulisha, Carson Racer Publicaţiile „Girl of The Month” and Kaboom Magazine m-au numit bomba zilei, iar mai târziu am fost în top 100 a revistei Kaboom.

De asemenea, am fost imaginea unor importante companii, cum ar fi Rockstar Energy, Volkswagen, Evans Lager Premium. În curând, voi fi modelul noii coperte a revistei Import Tuner. Chiar acum traversez momentul de vârf al carierei mele pentru că pozez pentru catalogul Victoria’s Sercret”, a mărturisit Donna.

De la modeling la medicină Conştientă că nu va putea practica această meserie la nesfârşit, Donna şi-a îndreptat atenţia spe medicină şi spune că ar vrea să devină medic. ”Cu toate îmbătrânim şi devenim urâte la un moment dat. Rămân însă calităţile sufleteşti, inteligenţa noastră mentală şi emoţională. Tocmai de aceea mi-am îndreptat atenţia şi spre altă carieră. Studiez biologia la State University of Fullerton din California. Îmi place ştiinţa şi să ajut oamenii. Acesta a fost fotivul pentru care îmi doresc să devin într-o zi medic”, a încheiat lugojeanca.

 

{pgslideshowid=1|width=600|height=400|delay=3000|image=L}

{gallery}donna{/gallery}

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE