"> Donează o carte! Elevii de la Școala Gimnazială Nr. 3 reînnoiesc fondul de carte al bibliotecii – Redesteptarea

Donează o carte! Elevii de la Școala Gimnazială Nr. 3 reînnoiesc fondul de carte al bibliotecii

 Donează o carte! Elevii de la Școala Gimnazială Nr. 3 reînnoiesc fondul de carte al bibliotecii

Importanța lecturii, odată cu primii ani petrecuți de copii pe băncile școlii, este conștientizată atât de dascăli, cât și de părinți.

La Lugoj, Școala Gimnazială Nr. 3 invită cetățenii municipiului să contribuie la înnoirea fondului de carte al bibliotecii instituției de învățământ, printr-un proiect inedit.

Pentru a sărbători Unirea Principatelor Române, celebrată în România la 24 ianuarie, elevii școlii, alături de prof. Mariana Dejica, titular de proiect și totodată responsabilul bibliotecii, au ales un mod inedit de a ajuta unitatea de învățământ lugojeană, implicând și cetățenii Lugojului.

Joi, 23 ianuarie, în intervalul orar 11 – 13, în fața clădirii Școlii Gimnaziale Nr. 3, chiar lângă Biserica Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului”, trecătorii vor avea o surpriză deosebit de plăcută.

Pe asfalt, școlarii vor desena harta României, iar interiorul acesteia va fi umplut cu cărți.

Oricine poate să doneze volume de beletristică și literatură școlară este binevenit, astfel încât elevii care învață la Școala Gimnazială Nr. 3 să beneficieze de un fond de carte nou, cu titluri care să îi atragă în lumea magică a lecturii.

Adelina Tomescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: