- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Donație de suflet! Pian pentru Asociația Fusion of Arts

Mondial [1]O familie din Lugoj a făcut o frumoasă donație Asociației Fusion of Arts. Cei doi – soț și soție, au fost cursanți, cu mulți ani în urmă, la fosta Școală Populară de Arte.

În amintirea acelor zile, familia lugojeană, care dorește să își păstreze anonimatul, a donat un pian pe care să exerseze generațiile viitoare de vir­tuozi instrumentiști.

”Asociația FOA a primit donație un pian! Cu această ocazie mulțumim frumos celor doi soți, absolvenți ai școlii de arte și iubitori de muzică și cultură. Noi îi asigurăm că pianul este pe mâini bune – mâinile micilor noștri pianiști. Le suntem recunoscători, pentru că acest pian a venit la timp. Chiar a­veam nevoie de el”, a de­clarat Flavia Rosana Că­praru, coordonatoarea acțiu­­nilor Asociației Fusion of Arts.

Instrumentul este un pian de concert cu coadă lungă, marca ”Friedrich Erbach – K.u.K. Hoekammer” și a fost instalat la sediul FOA de pe strada Magnoliei. El va fi folosit de elevii claselor de pian, coordonați de pro­fe­soarele Eli Zah și Daniela Marcu.