- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Doi tineri din Timiş reprezintă ţara noastră la întâlnirea Let’s Do It, World de la Sankt Petersburg

Mondial [1]

lets do itReprezentanţii Let’s Do It, Romania! vor participa in perioada 8-11 noiembrie la Conferinta Let’s Do It, World! de la St.Petersburg. Delegatia Romaniei este formata din doua persoane, ambele din Timisoara.

lets do it

Reprezentanţii Let’s Do It, Romania! vor participa in perioada 8-11 noiembrie la Conferinta Let’s Do It, World! de la St.Petersburg. Delegatia Romaniei este formata din doua persoane, ambele din Timisoara.

Este vorba despre Radu Rusu, coordonatorul acţiunii din judeţ de-a lungul anilor, şi soţia acestuia, Larisa Rusu.

La conferinţă vor fi prezente 16 delegaţii ale unor ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Asia Centrală. Conferinta face parte din Campania internationala din acest an, World Cleanup 2012. De la începutul mişcării Let’s Do It! mai bine de 6 milioane de voluntari au luat deja parte la acţiuni de curăţenie în întreaga lume.

„Scopul conferinţei de la St. Petersburg este obţinerea de schimbări de durată şi găsirea unor soluţii care să ajute echipele şi ţările participante să pună în aplicare diferite strategii zero-waste/zero-deşeuri. În acest moment concluzia generală este că acţiunile de curăţenie şi ecologizare nu sunt suficiente”, ne-a declarat Radu Rusu.

Judeţul Timiş se poate mândri că este singurul din ţară care nu a scăpat niciuna dintre evenimentele Let’s Do It România, de la începutul campaniei până acum.