Ultima oră

Discuţii aprinse la întâlnirea PSD Lugoj! Nicu Bădina şi-a cerut demisia din funcţia de vicepreşedinte al filialei

MondialÎntâlnire de taină sâmbătă la sediul PSD Lugoj organizată de Călin Dobra, vicepreşedintele PSD la nivel judeţean. Scopul întrevederii a fost calmarea spiritelor între cele două părţi, după scandalul public izbucnit din cauza preţurilor la Meridian şi Salprest.

Conform unor surse prezente la întâlnire, tonurile nu au fost cele mai joviale, Nicu Bădina şi Francisc Boldea împărţindu-şi câteva replici mai puţin principiale. Până la urmă părţile s-au înţeles asupra unui fapt, acela de a se amâna mărirea tarifelor până la şedinţa din luna aprilie.

În aceeaşi întâlnire, consilierul local şi şeful de cabinet al senatorului Ilie Sârbu, Nicu Bădina, şi-a înaintat cererea de suspendare din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei PSD Lugoj. Acesta susţine ca motivul nu ţine de discuţiile avute sâmbătă, ci de un articol, 92, din Statutul PSD care arată că „membrii Comisiei Judeţene de Arbitraj nu pot fi membri în alte organe de conducere ale partidului”.

„Eu sunt vicepreşedinte la Comisia de etică şi litigii la nivel judeţean. Dacă statutul scrie aşa, eu m-am suspendat din fucţiile de conducere”, este declaraţia lui Nicu Bădina pentru Redeşteptarea.

Nicu Bădina, împreună cu alţi doi colegi, este cel mai vechi consilier local PSD. Până în prezent, linia dictată de primarul Boldea nu a fost niciodată nerespectată public.

Răzmeriţă în PSD Lugoj! Boldea se luptă cu propriii consilieri pentru tarifele la utilităţi

Premieră la Lugoj! Ordinea de zi de la şedinţa de consiliu nu a trecut de votul aleşilor locali

 

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

41 Comentarii on Discuţii aprinse la întâlnirea PSD Lugoj! Nicu Bădina şi-a cerut demisia din funcţia de vicepreşedinte al filialei

 1. Am primit vrand-nevrand oficiosul „Monitorul de Lugoj”. E un monument de cult al personalitati, de lauda si elogi pentru maretele infaptuiri ale epocii Boldea ! Ma gandesc de ce l-am dezavuat atat pe Ceausescu pentru ca facea acelas lucru? Nici nu arata „Scanteia” ceausista asa de bine fardata si, pe langa prima pagina de laude a ei macar mai continea si alte stiri. „Monitorul de Lugoj” este mai colorat si mai strident si contine exclusiv laude trimise acasa pe de gratis, pardon, pe banii publici ! Aici „Scanteia” era mai decenta: daca vroiai o cumparai, daca nu, nu ! Nu zic ca aceste realizari marete ale epocii Boldea nu ar fi reale precum reale erau si cele din „epoca de aur”. Numai ca in ambele cazuri ceea ce era sau este de rau nu se pomeneste !!! Parca acest numar din „Monitorul de Lugoj” se vrea si un cantec de lebada al lui Boldea, un mesaj care vrea sa ne faca sa ne amintim cu regret de el, intrucat simte fie sfarsitul carierei, fie asaltul fatal al DNA-ului!

 2. Am trait sa o vedem si pe asta : Dobra sa impace … pe cine sa impace? Ce sa impace? Cred ca ar trebui sa se impace pe el insusi cu DNA. Dragi lugojeni, nu vedeti ca e vorba de imagine, Dobra vrea imagine. Halal Psd …

  • vecinul primarului // 1 aprilie 2015 at 17:04 // Răspunde

   DL.Primar incepe sa-si bata joc de noi toti stiind ca nu mai o sa candideze si rade tot ce poate referitor la lucrari de infrastructura aceste au o calitate slaba iar pretul lor este de maxim 60% din valoarea care este afisata exp. str. vladimirescu cu un astfalt de 4 cm .str. banatului unde se poate vedea inaintea trecerii de cale ferata grosimea asfaltului .Si doresc ca Redesteptarea sa ceara onorabilului primar de ce astazi i sa ridicat o mare cantitate de gunoi si resturi vegetale din fata casei ,iar numai sambata era programata curatenia de primavara in aceasta zona ?

 3. Rusine dle Koko – sluga lui Calin Dobra. Calin Dobra este vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis datorita noua, lugojenilor, datorita PSD Lugoj, datorita primarului Francisc Boldea ca l -a trimis pe Dobra la Consiliul Judetean. O mare greseala a primarului Francisc Boldea ! Calin Dobra nu e demn de increderea care i -au acordat-o lugojenii. Rusine Calin Dobra, rusine Francisc Boldea!

 4. Grigore Popescu // 31 martie 2015 at 12:44 // Răspunde

  Dobra a fost mereu promovat pe nemerit. În plus este în atenția DNA pentru retrocedări ilegale când a fost subprefect. A avut funcții de conducere la nivel local și județean și acum este vicepreședintele Consiliului Județean Timiș.
  Când a condus sportul lugojean a vândut numele și titlurile echipei de fotbal Vulturii Lugoj.
  A fost implicat în retrocedările ilegale către Petru Munteanu, dovedit fasificator de testament și a primit pentru serviciile lui un apartament pe Splaiul Coposu la nr. 6.
  La alte măgăriis e adaugă retrocedarea ilegală a 20.000 de hectare de pădure că o Asociație condusă și înființată de Florin Măran, tranzacție dejucată la Curtea de Apel Oradea. Ar mai fi multe de spus, dar cel mai important că cocheteazaă cu PBL Lugoj, pardon PDL Lugoj și când va fi momentul va fugi în barca celor de dreapta.
  Nu înțeleg de ce îl ține în brațe PSD Lugoj, fiindcă Dobra trage organizația în jos.
  Despre Bădina, o altă fosilă la PSD Lugoj, se poate spune că în cârdășie cu alți PSD vor să deturneze pSD Lugoj spre o anumită direcție.

 5. Da lugojul merita recunoastere judeteana, regională si nationala dar nu cu dobra. Dobra = regres ptr oras. Cum a scos putin capul în politică mare cum a si luat insula din cotu mic. E foame de bani domnule, foame de bani. Fondurile ptr csm le-au adus sportivii prin rezultate draga koko nu a spart dobra pusculita de acasa ca sa le dea sportivilor. Dobra are firma de paza pe altii si vrea la fel cum a capusat insula cotu mic sa faca si cu alte institutii pe care sa le păzească. Asteptam dna sa si faca treaba

 6. Sa nu uitam ca de cand ne stim judetul Timis a fost condus exclusiv de timisoreni…Lugojul nu exista pt ei…sau in cel mai bun caz primea niste firimituri…Lugojul era cum este pt bucuresteni provincia. In loc sa fim mandri ca avem un lugojean tanar si de viitor care pe viitor ar putea sa faca mai mult pt Lugoj mai bine sa ii punem bete in roate si sa il improscam cu noroi…pt ca pe viitor ne vor sprijini in continuare timisorenii si poate pe viitor …va cadea vreo para malaiata si in gura noastra…daca nu stim sa ne ajutam singuri si sa vedem interesele urbei noastre.

 7. Sa nu uitam ca de cand ne stim judetul Timis a fost condus exclusiv de timisoreni…Lugojul nu exista pt ei…sau in cel mai bun caz primea niste firimituri…Lugojul era cum este pt bucuresteni provincia. In loc sa fim mandri ca avem un lugojean tanar si de viitor care pe viitor ar putea sa faca mai mult pt Lugoj mai bine sa ii punem bete in roate si sa il improscam cu noroi…pt ca pe viitor ne vor sprijini in continuare timisorenii si poate pe viitor …va cadea vreo para malaiata si in gura noastra…daca nu stim sa ne ajutam singuri si sa vedem interesele urbei noastre.

 8. Si inca ceva…Sa nu uitam ca de cand ne stim judetul Timis a fost condus exclusiv de timisoreni…Lugojul nu exista pt ei…sau in cel mai bun caz primea niste firimituri…Lugojul era cum este pt bucuresteni provincia. In loc sa fim mandri ca avem un lugojean tanar si de viitor care pe viitor ar putea sa faca mai mult pt Lugoj mai bine sa ii punem bete in roate si sa il improscam cu noroi…pt ca pe viitor ne vor sprijini in continuare timisorenii si poate pe viitor …va cadea vreo para malaiata si in gura noastra…daca nu stim sa ne ajutam singuri si sa vedem interesele urbei noastre.

 9. Totusi sa nu uitam ca de cand ne stim judetul Timis a fost condus exclusiv de timisoreni…Lugojul nu exista pt ei…sau in cel mai bun caz primea niste firimituri…Lugojul era cum este pt bucuresteni provincia. In loc sa fim mandri ca avem un lugojean tanar si de viitor care pe viitor ar putea sa faca mai mult pt Lugoj mai bine sa ii punem bete in roate si sa il improscam cu noroi…pt ca pe viitor ne vor sprijini in continuare timisorenii si poate pe viitor …va cadea vreo para malaiata si in gura noastra…daca nu stim sa ne ajutam singuri si sa vedem interesele urbei noastre.

 10. To be continued // 30 martie 2015 at 23:54 // Răspunde

  Sa nu uitam ca de cand ne stim judetul Timis a fost condus exclusiv de timisoreni…Lugojul nu exista pt ei…sau in cel mai bun caz primea niste firimituri…Lugojul era cum este pt bucuresteni provincia. In loc sa fim mandri ca avem un lugojean tanar si de viitor care pe viitor ar putea sa faca mai mult pt Lugoj mai bine sa ii punem bete in roate si sa il improscam cu noroi…pt ca pe viitor ne vor sprijini in continuare timisorenii si poate pe viitor …va cadea vreo para malaiata si in gura noastra…daca nu stim sa ne ajutam singuri si sa vedem interesele urbei noastre.

 11. Un lucru este cert. Din 1989 incoace singurul lugojean care a ajuns vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis si subprefect al judetului Timis a fost dl. Calin Dobra. De fapt de dinainte de 1945, Lugojul nu a mai avut un reprezentant (pe care il merita de mult) la cel mai inalt nivel in judet. Si acest lucru nu este deloc rau. De ce? Pentru ca:
  -doar asa sportul lugojean beneficiaza de sprijinit financiar consistent de la judet (sa nu uitam ca sportul de performanta necesita foarte multi bani…pe care altfel nu i-ar obtine)…apropo – comentariile postacilor nu aduc acesti bani si nici nu finanteaza cheltuielile CSM;
  -astfel obtine si administratia locala sprijin financiar pentru efecuarea unor lucrari de investitii (bune, rele cum or fi dar pana la urma raman niste obiective investitionale realizate in Lugoj)…cred ca e ma bine sa fie ceva decat sa nu fie nimic;

  • Realitatea este ca de cand ne stim judetul Timis a fost condus exclusiv de timisoreni…Lugojul nu exista pt ei…sau in cel mai bun caz primea niste firimituri…Lugojul era cum este pt bucuresteni provincia. In loc sa fim mandri ca avem un lugojean tanar si de viitor care pe viitor ar putea sa faca mai mult pt Lugoj mai bine sa ii punem bete in roate si sa il improscam cu noroi…pt ca pe viitor ne vor sprijini in continuare timisorenii si poate pe viitor …va cadea vreo para malaiata si in gura noastra…daca nu stim sa ne ajutam singuri si sa vedem interesele urbei noastre.

 12. Doamne fereste si ne apara de specimene ca Dobra si Badina, care fac Psd de rusine , care isi urmaresc interesele lor proprii, care nu -i intereseaza de soarta Lugojului si a lugojenilor. Ei s-o duca bine, sa isi umfle buzunarele, iar noi, fraierii sa ne uitam cum acestia invart afaceri pe spatele nostru !

  • De cand ne stim judetul Timis a fost condus exclusiv de timisoreni. Lugojul nu exista pt ei…sau in cel mai bun caz primea niste firimituri…Lugojul era cum este pt bucuresteni provincia. In loc sa fim mandri ca avem un lugojean tanar si de viitor care pe viitor ar putea sa faca mai mult pt Lugoj mai bine sa ii punem bete in roate si sa il improscam cu noro pt ca pe viitor ne vor sprijini in continuare timisorenii si poate pe viitor va cadea vreo para malaiata si in gura noastra…daca nu stim sa ne ajutam singuri si sa vedem interesele urbei noastre.

 13. DOBRA FIUL O NULITATE CE NASTE DIN PISICA SOARECI MANANCA DOBRA TATAL JUCATOR LA PACANEL .BANI LUATI DE LA BISNITARII DIN PIATA….. OLTEANU

 14. Cine???? Dobra a ajuns sa convoace ședințele la PSD ??? Înseamnă ca PSD-ul a ajuns rău, rău de te tot!!! Țineți- o tot așa!!! Bravo PSD !!!

  • Un lucru este cert. Din 1989 incoace singurul lugojean care a ajuns vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis si subprefect al judetului Timis a fost dl. Calin Dobra. De fapt de dinainte de 1945, Lugojul nu a mai avut un reprezentant (pe care il merita de mult) la cel mai inalt nivel in judet. Si acest lucru nu este deloc rau. De ce? Pentru ca:
   -doar asa sportul lugojean beneficiaza de sprijinit financiar consistent de la judet (sa nu uitam ca sportul de performanta necesita foarte multi bani…pe care altfel nu i-ar obtine)…apropo – comentariile postacilor nu aduc acesti bani si nici nu finanteaza cheltuielile CSM;
   -astfel obtine si administratia locala sprijin financiar pentru efecuarea unor lucrari de investitii (bune, rele cum or fi dar pana la urma raman niste obiective investitionale realizate in Lugoj)…cred ca e ma bine sa fie ceva decat sa nu fie nimic;
   Sa nu uitam ca de cand ne stim judetul Timis a fost condus exclusiv de timisoreni…Lugojul nu exista pt ei…sau in cel mai bun caz primea niste firimituri…Lugojul era cum este pt bucuresteni provincia. In loc sa fim mandri ca avem un lugojean tanar si de viitor care pe viitor ar putea sa faca mai mult pt Lugoj mai bine sa ii punem bete in roate si sa il improscam cu noroi…pt ca pe viitor ne vor sprijini in continuare timisorenii si poate pe viitor …va cadea vreo para malaiata si in gura noastra…daca nu stim sa ne ajutam singuri si sa vedem interesele urbei noastre

  • Lugojul nu are nevoie de comentarii prostesti, pt ca la astea noi romanii suntem buni. Lugojul are nevoie de oameni politici tineri, deschisi la minte, cu experienta in administratie, care sa aiba deschidere atat la nivel judetean cat si la Bucuresti…care sa faca parcuri industriale si tehnologice aici …care sa aduca investitori in urbe…si sa creeze locuri de munca si prosperitate. Restul e cancan.

 15. Gheorghe Stefan // 30 martie 2015 at 22:24 // Răspunde

  De reamintit este ca asa cum se spune, Badina si Dobra si altii din Psd , au fost consilieri si nu au facut nimic pt Lugoj, decat ca au vandut imobile, ne-au vandut pe noi toti , votand alaturi de Martinescu. Mai mult, Dobra sa-si vada de Decizia de retrocedare data cu padurea de la Nadrag in cazul Florin Maran. DNA – ul e aproape de tine, Dobra si in alte cazuri pe care le stii. Singurul care intr-adevar a facut pt Lugoj vizibil tot, este primarul Francisc Boldea, mai mult, arata ca este aproape si de cetateanul lugojean prin faptul ca nu accepta marirea pretului la apa. Bravo Boldea, tine-o tot asa, cetatenii sunt alaturi de tine!

  • Valea Lunga // 31 martie 2015 at 6:28 // Răspunde

   Bravooooo Petrica,
   Fii atent, toti sunt cu ochii pe tine, de la Lugoj, de la judet,toti te pandesc. Esti deja pe teava decand ai pierdut procesul. DNA , DIICOT, Parchetul general Bucuresti, pana si pe Sanda l-ai surprins cu prostiile tale.

 16. Un lucru este cert. Din 1989 incoace singurul lugojean care a ajuns vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis si subprefect al judetului Timis a fost dl. Calin Dobra. De fapt de dinainte de 1945, Lugojul nu a mai avut un reprezentant (pe care il merita de mult) la cel mai inalt nivel in judet. Si acest lucru nu este deloc rau. De ce? Pentru ca:
  -doar asa sportul lugojean beneficiaza de sprijinit financiar consistent de la judet (sa nu uitam ca sportul de performanta necesita foarte multi bani…pe care altfel nu i-ar obtine)…apropo – comentariile postacilor nu aduc acesti bani si nici nu finanteaza cheltuielile CSM;
  -astfel obtine si administratia locala sprijin financiar pentru efecuarea unor lucrari de investitii (bune, rele cum or fi dar pana la urma raman niste obiective investitionale realizate in Lugoj)…cred ca e ma bine sa fie ceva decat sa nu fie nimic;
  Sa nu uitam ca de cand ne stim judetul Timis a fost condus exclusiv de timisoreni…Lugojul nu exista pt ei…sau in cel mai bun caz primea niste firimituri…Lugojul era cum este pt bucuresteni provincia. In loc sa fim mandri ca avem un lugojean tanar si de viitor care pe viitor ar putea sa faca mai mult pt Lugoj mai bine sa ii punem bete in roate si sa il improscam cu noroi…pt ca pe viitor ne vor sprijini in continuare timisorenii si poate pe viitor …va cadea vreo para malaiata si in gura noastra…daca nu stim sa ne ajutam singuri si sa vedem interesele urbei noastre.

 17. Robo: Din cate stiu Badina a fost ospatar la Dacia, cel mai mult a scris si a citit multe „biblioteci” de note de plata, pe care eventual le-a si „imbogatit”, dar nu cu cuvinte, ci cu cifre. Daca avem etalon de cultura pe Badina si pe Dobra, inseamna ca Lugojul isi ocupa locul in cultura romaneasca pe care si-l merita. S-a cumparat casa Bredicenilor, se va cumpara casa Oravitzan, insa strazile pe care ei au calcat nu se vor asfalta niciodata. Ei macar reprezinta o parte din cultura Romaniei, asa cum Boldea, Badina si toti ceilalti reprezinta partea inculta si oportunista.

  • Analistul ptr. Boro // 30 martie 2015 at 17:53 // Răspunde

   Pe scurt ” Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, dar lupta este colosala cu prostul care are scoala „.Nu-mi face placere sa scriu lucrurile astea , dar cred ca ti se potrivesc. Sincer spun, ii cunosc pe toti trei, nu cred ca merita sa fie ponegriti. In urma lor se vede ceva, ca sunt mai tineri sau mai in varsta. Boro, spune sincer tu ce ai facut in viata ta, ai facut vreo investitie, ai intocmit o balanta contabila, ai condus cel putin doi oameni,ai facut o casa, ai sadit un pom, ai un serviciu care sa te multumeasca sau chiar esti un prost facut gramada ce nu te suporti nici pe tine? Esti o persoana frustata?

  • SSimona e usor sa stai in spatele unui pseudonim si sa-i faci pe altii in fel si chip. Cultura nu ti-o faci citind carti de joc, jucand counter strike sau rummy…cum daca nu ma insel ti-ai format-o dumneata. Dumneata in care parte a Romaniei te incadrezi? In cea inculta? In cea oportunista? Sau cred ca esti un individ cult si cinstit. Apropo…mos Craciun nu exista…Nu stiu ce-ai facut dumneata pt Lugoj de-i faci pe altii in fel si chip. Ai participat macar la vreo actiune ecologista pt Lugoj?

   • 🙂 Tipic! Vorbim iarasi fara sa cunoastem omul din spatele comentariu,specific omului prost, incult, care nu stie sa respecte dreptul omului la replica. Daca tu stii ca eu joc cele insirate de mai sus asta e problema ta, din comentariul tau rezulta un singur lucru cert pentru mine : ca am citit mai multe carti decat tine. Aici nu e vorba de ce fac eu pentru Lugoj sau la cate activitati ecologiste am participat?? E vorba de ce fac cei pe care i-am ales pentru noi lugojenii, de felul cum arata strazile, de mizeria din oras, de cheltuieli facute pentru buzunarul prietenilor, de ce fac ei toata ziua in cladirea aia numita Primarie si multe multe altele. Despre asta era vorba. Si tu ce ma rog ai facut pentru Lugoj de strigi asa in gura mare la altii?? Banuiesc ca nimic!!!! Daca ma insel, chiar te rog sa revii cu un comentariu. Si apropo: Acum ti-ai dat si tu seama ca Mos Craciun nu exista??? 🙂 ca noi toti ceilalti stiam asta

 18. Bah postacilor, sunteti niste pdlisti ascunsi sub pnl. Domnul călin dobra este cel mai bun candidat pentru functia de primar al orasului. Degeaba va dati voi cu picioarele in fund sa faceti diversiuni ca el va candida la anul. De aceea mai marii psd l-au trimis pe călin dobra sa faca liniste in partid. Este un tânăr destept capabil care cunoaste oamenii si care este adică va fi ales de tineri si bătrâni deopotrivă. Este un om care da de la el si care ajuta oamenii nevoiași. Si el va face curătenie in psd lugoj

 19. E timpul sa intervina Petrica Balint. E vicepresedinte al PSD la nivel national si poate sa puna lucrurile la punct.Badina uita de unde a plecat. Eu si multi colegi din PSD il vad pe Petrica singurul in stare sa faca sa nu pierdem mandatul de primar in 2016. Tutac, Stragea,Dobra si alti pacalici nu au nicio sansa.

 20. Ora adevărului în PSD Lugoj. Cred că motivul principal este altul. Vizita celor de la DNA, nu a picat bine pentru nimeni din partid. Defapt, se încearcă mazilirea lui Francisc Boldea.

 21. nea costache // 30 martie 2015 at 14:36 // Răspunde

  O piesă de teatru ieftină. PSD-ul se îndreaptă spre cel mai mic scor din ultimii 8 ani. Iar Bădina şi Boldea ştiu acest lucru. Pentru a-şi recâştiga electoratul, procedează cu asemenea diversiuni. Boldea va ceva, va părea omul bun în faţa alegătorilor, iar lucrurile reintră în normal.
  Dar ceea ce nu ştiu aceşti oameni, este că lugojenii s-au săturat de politicieni care se ceartă pentru ciolan. Aşa cum fac cei din PSD.

 22. Psd merge spre scorul pmp la lugoj. Daca dobra a ajuns să facă pace intre boldea si badina cu o intalnire de taina in care el sa fie avocatul e de râsul lumii. Pai dobra mai trebuie sa citească ceva biblioteci de carti ca sa ajunga la cultura dlui badina. Profu de sport poate sa conduca primari doar la Psd. Daca era intr-o tara normală, acest dl. Goe rămânea simplu profesoras nu ditamai organizator de trageri de urechi ptr oameni care ii pot fi tătici.

  • Da mare dreptate .Dobra vrea sa faca dreptate el care dupa terminarea facultatii umbla dupa un coleg sa renunte la post contra unei sume de bani iar acum este plin de sine ,nu cred ca un asemenea coleg merita sa ne reprezinte la judet,iar DL.Badina a dat un exemplu bun si cred ca o v-a tine tot asa ,felicitari, dar care nu pot sa le acord si colegei noastre Gerlinde care cum poate sa nu ia public opinie pt. starea lucrarii carosabilului de pe str. care locuieste (vladimirescu)unde intr-o tara civilizata o firma care facea o asemenea lucrare era amendata nu primea lucrari iar ce-i care au receptionat erau la puscarie.Ne batem joc de banii orasului cu asemenea lucrari .RUSINE TUTUROR CONSILIERILOR !

   • Ptr. psd-istu // 30 martie 2015 at 21:15 // Răspunde

    Doamna psd-ista, de fapt doamnelor colege, lucrul manual pe la ceasul electric nu mai este la moda. Nu aruncati cu piatra caci multora le va greu sa o scoata. Noapte buna!

   • CaineleDePaza // 30 martie 2015 at 23:12 // Răspunde

    Eu as merge pe mana lui Petrica Balint. A luptat mereu pentru revolutionari si ajuta oamenii necajiti. Si mai ales nu e corupt ca ceilalti din PSD! Si il ia de gat pe Boldea imediat cand face prostii. E cel mai capabil!

  • Un lucru este cert. Din 1989 incoace singurul lugojean care a ajuns vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis si subprefect al judetului Timis a fost dl. Calin Dobra. De fapt de dinainte de 1945, Lugojul nu a mai avut un reprezentant (pe care il merita de mult) la cel mai inalt nivel in judet. Si acest lucru nu este deloc rau. De ce? Pentru ca:
   -doar asa sportul lugojean beneficiaza de sprijinit financiar consistent de la judet (sa nu uitam ca sportul de performanta necesita foarte multi bani…pe care altfel nu i-ar obtine)…apropo – comentariile postacilor nu aduc acesti bani si nici nu finanteaza cheltuielile CSM;
   -astfel obtine si administratia locala sprijin financiar pentru efecuarea unor lucrari de investitii (bune, rele cum or fi dar pana la urma raman niste obiective investitionale realizate in Lugoj)…cred ca e ma bine sa fie ceva decat sa nu fie nimic;
   Sa nu uitam ca de cand ne stim judetul Timis a fost condus exclusiv de timisoreni…Lugojul nu exista pt ei…sau in cel mai bun caz primea niste firimituri…Lugojul era cum este pt bucuresteni provincia. In loc sa fim mandri ca avem un lugojean tanar si de viitor care pe viitor ar putea sa faca mai mult pt Lugoj mai bine sa ii punem bete in roate si sa il improscam cu noroi…pt ca pe viitor ne vor sprijini in continuare timisorenii si poate pe viitor …va cadea vreo para malaiata si in gura noastra…daca nu stim sa ne ajutam singuri si sa vedem interesele urbei noastre.

  • Un lucru este cert. Din 1989 incoace singurul lugojean care a ajuns vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis si subprefect al judetului Timis a fost dl. Calin Dobra. De fapt de dinainte de 1945, Lugojul nu a mai avut un reprezentant (pe care il merita de mult) la cel mai inalt nivel in judet. Si acest lucru nu este deloc rau. De ce? Pentru ca:
   -doar asa sportul lugojean beneficiaza de sprijinit financiar consistent de la judet (sa nu uitam ca sportul de performanta necesita foarte multi bani…pe care altfel nu i-ar obtine)…apropo – comentariile postacilor nu aduc acesti bani si nici nu finanteaza cheltuielile CSM;
   -astfel obtine si administratia locala sprijin financiar pentru efecuarea unor lucrari de investitii (bune, rele cum or fi dar pana la urma raman niste obiective investitionale realizate in Lugoj)…cred ca e ma bine sa fie ceva decat sa nu fie nimic;
   Sa nu uitam ca de cand ne stim judetul Timis a fost condus exclusiv de timisoreni…Lugojul nu exista pt ei…sau in cel mai bun caz primea niste firimituri…Lugojul era cum este pt bucuresteni provincia. In loc sa fim mandri ca avem un lugojean tanar si de viitor care pe viitor ar putea sa faca mai mult pt Lugoj mai bine sa ii punem bete in roate si sa il improscam cu noroi…pt ca pe viitor ne vor sprijini in continuare timisorenii si poate pe viitor …va cadea vreo para malaiata si in gura noastra…daca nu stim sa ne ajutam singuri si sa vedem interesele urbei noastre.

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE