Ultima oră

Descinderea DNA la Primăria Lugoj, virală pe internet! A împărţit Lugojul în două tabere

Mesajele de susţinere sau, din contră, cele deloc prietenoase la adresa primarului nu au întârziat să apară, asta după ce mii de lugojeni au citit materialele publicate de Redeşteptarea, care a urmărit pas cu pas şirul evenimentelor

MondialMarţi la prânz, mai mulţi procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Timişoara au descins la Primăria Lugoj, acolo unde au stat de vorbă cu primarul, cu mai mulţi angajaţi şi de unde au plecat cu saci de documente în vederea documentării unor dosare. În urma publicării articolelor despre evenimentele ce au avut loc la primărie, despre drumul primarului Boldea la Timişoara şi despre declaraţiile acestuia, Lugojul s-a împărţit în două tabere, pro şi contra primar.

Mesajele de susţinere sau, din contră, cele deloc prietenoase la adresa primarului nu au întârziat să apară, asta după ce mii de lugojeni au citit materialele publicate de Redeşteptarea, care a urmărit pas cu pas şirul evenimentelor. Pe lângă comentarii, unii lugojeni au publicat pe reţelele de socializare până şi bancuri despre ziua în care DNA a sosit la primăria din oraş.

„Mie ca şi critic dur al domnului primar chiar îmi pare nespus de rău să-l văd aici şi doresc să nu aibă vreo neregulă şi să fim noi cârcotaşi aşa cum ne-a numit dânsul, cei răi şi care am vorbit neadevăruri, dar noi vrem să fim respectaţi ca cetăţeni ai oraşului, să fim trataţi omeneşte – sincer îmi pare nespus de rău, nu mă bucur de ce i se întâmplă chiar dacă am fost jignit de dânsul fără motiv ,doar că am vrut să-i spun o problemă din cartier”, este de părere Ion, unul dintre lugojenii care şi-au spus părere despre cele întâmplate marţi.

„Într-o democraţie în mod normal dacă cineva este cercetat nu înseamnă nimic. Nici chiar dacă este considerat vinovat de către organele de control nu înseamnă încă nimic. Vinovăţia cuiva se hotărăşte de către instanţa de judecată, nu de către 2 sau 3 postaci răutăcioşi care scriu comentarii pe site-urile unor ziare. Nu e o problemă dacă îţi dai cu părerea, aşa după cum am mai spus – este democraţie. Problema apare atunci când eşti subiectiv, atunci când foloseşti mediul online pentru a manipula sau pentru a influenţa părerea celorlalţi în direcţia dorită de tine, ca urmare a unor motive obscure. În fond cei care îşi dau cu părerea pe aici ce au făcut ei pentru Lugoj, cred că nimic”, a scris Răzvan la unul dintre materialele publicate de Redeşteptarea ieri.

De partea cealaltă au fost lugojenii care spun că acţiunea DNA la Lugoj este un semnal că autorităţile au început să îşi facă datoria şi să îi ia la întrebări pe funcţionarii care pot fi suspectaţi de ilegalităţi.

„Dragilor, aici nu e vorba despre cât de multe a făcut domnul Boldea pentru Lugoj, ci se cercetează, de organele abilitate, dacă le-a făcut sau nu legal. Domnul Boldea are dreptul să se apere, dar după părerea mea foloseşte o tactică greşită. Faptul că nu a făcut parte din comisiile de licitaţii şi de recepţie nu are nicio relevanţă în situaţia în care primarul numeşte pe cei care fac parte din acestea şi poate pune presiuni. Pe mine nu m-a convins şi cred că nici pe DNA. Aşa a procedat şi în urmă cu câţiva ani când a afirmat că nu încheie acte adiţionale, iar pe urmă s-a dovedit contrariul. Îmi doresc din tot sufletul ca licitaţiile să se fi desfăşurat legal, iar lucrările sa se fi executat corespunzător, să scăpăm de tot noroiul astă în care e aruncat oraşul”, a comentat o lugojeancă la ultimul articol publicat marţi seara, la ieşirea primarului de la DNA Timişoara.

Primarul Lugojului a fost chemat marţi seara la Timişoara de procurorii Direcţiei Anticorupţie, Francisc Boldea declarând la ieșirea de la audieri că a discutat cu aceştia despre toate investițiile făcute în Lugoj în ultimii șapte ani. Înainte de vizita la Timişoara, la primăria Lugoj au descins mai mulţi procurori ai Direcţiei, care au ridicat mai mulţi saci cu documente.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

10 Comentarii on Descinderea DNA la Primăria Lugoj, virală pe internet! A împărţit Lugojul în două tabere

  1. Îți dau un exemplu, chiar de genul feminin. Este vorba despre NEAMȚU NOEMI. Și pot găsi multe astfel de exemple. Pentru ca există oameni cinstiți în Lugoj.

  2. De s-ar lua DNA de tine Boro de mult ai fi la parnaie dar ai dreptate ce lputin ! Lugojul nu este impartit in doua! Existi tu sinca doi ca tine si restul
    lugojenilor!

    • Unde minte nu e, ce poți să ceri?. Vedem peste un an, câți de Boro există. Este un ultim comentariu adresat tie. Nu mă voi mai coborî la nivelul tău.

  3. Boldea e un primar exemplar pentru Lugoj,proiectele care le-a facut si inceput intro-o perioada destul de scurta,aveti vreun oras cu acelasi numar de locuitori si aceeasi ascensiune in aprox aceasi perioada,gura romanului nu are concurenta,daca ar gandi si construi unii pe cat vorbesc,am fi si mai departe!

    • Dacă au fost executate fără fapte ilicite, atunci totul este bine. În caz contrar, pușcăria îl așteaptă.

  4. Lugojul nu este împărţit în două tabere. Lugojenii au nevoie de un primar curat!! (se va dovedi cine este cu adevărat Francisc Boldea).

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE