"> Deschiderea bazinului acoperit mai așteaptă până la anul – Redeșteptarea

Deschiderea bazinului acoperit mai așteaptă până la anul

 Deschiderea bazinului acoperit mai așteaptă până la anul

Tandemul ștrand – bazin a­coperit, conceput de mu­­ni­ci­­palitatea lugojeană nu poate fi pus în practică.

În vara aceasta, la mijlocul lunii iunie, ștrandul a fost pus în funcțiune, parțial și chiar dacă la puțin timp după au fost semnalate o serie de de­te­riorări a construcției, o­­biec­­tivul a fost menținut des­chis până la finele pe­rioa­dei stabilite de autorități, la sfârșitul lunii august.

Din octombrie, ar fi trebuit să fie dat în folosință, la trei ani de la inaugurarea electorală și bazinul acoperit, unde au fost probleme cu constructorul, o firmă din Lugoj, care nu a mai fost în măsură să fi­na­lizeze inves­tiția.

“Pentru ba­zinul acoperit, avem de lu­na trecută ex­pertiza tehnică și așteptăm să ne vină și pro­iectul tehnic aflat în execuție la o firmă din Alba-Iulia, ter­me­nul promis fiind pentru luna septembrie. Odată ce vom avea proiectul, urmează scoaterea la licitație pentru execuție. În principal bazinul mai are nevoie doar de echi­pa­mentele de con­trolare a temperaturii apei, a aerului, pre­cum și de agre­gatele de tratare a apei. Sunt însă proceduri care nu depind de noi și din acest motiv nu se poate da un termen exact de finalizare a întregului pro­iect”, a spus Cristian Gales­cu, vice­pri­ma­rul Lugojului.

Primăria speră totuși ca în primele luni ale anului viitor bazinul să poată fi folosit.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: