"> Denis Berciu, pe primul loc la turneul internațional de box, de la Drobeta Turnu-Severin – Redesteptarea

Denis Berciu, pe primul loc la turneul internațional de box, de la Drobeta Turnu-Severin

 Denis Berciu, pe primul loc la turneul internațional de box, de la Drobeta Turnu-Severin

Secția de box a Clubului Sportiv Municipal Lugoj a reușit un nou rezultat notabil, în cadrul confruntărilor pugilistice naționale.

Doi dintre boxerii antrenați de Ștefan Gomoescu au fost prezenți sâmbătă, 30 noiembrie, la turneul Memorial “Constantin Drăghici”, cu participare internațională, ce a avut loc la Drobeta Turnu-Severin.

Competiția, care a fost găzduită de Sala Polivalentă, a adus față-n față boxeri de la grupele de copii, cadeți, juniori, tineret și seniori.

Clubul lugojean a fost reprezentat în ring de cadetul Ionuț Fălcoi (14 ani), la categoria 65 kg și Denis Berciu (21 ani), la seniori, categoria 81 kg.

Cea mai bună poziție în clasament a obținut-o Denis Berciu, care a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere, după ce l-a învins la puncte pe un adversar din Râmnicu-Vâlcea.

O evoluție apreciată de antrenorul lugojean a avut-o și Ionuț Fălcoi, dar arbitrii au dat punctele victoriei adversarului de la clubul gazdă.

“Nivelul competiție, având în vedere participarea unor cluburi din Serbia și Ungaria, a fost unul ridicat. Toate cluburile participante i-au adus pe cei mai bine pregătiți boxeri, la ora actuală. Sunt mulțumit de prestațiile din ring ale celor doi sportivi ai noștri. Cu cât avem mai multe competiții, la care participăm, cu atât putem să ne menținem forma sportivă. Doar așa putem acumula experiență. Totodată acest concurs a fost o bună verificare înaintea Cupei Revoluției, care se organizează în fiecare an la Timișoara și la care noi am participat din 2010”, a explicat Ștefan Gomoescu.

La întrecerea de la Drobeta Turnu-Severin au boxat sportivi de la CSM Lugoj, Steaua București, CSM Reșița, Pantera Academy Craiova, SCM Craiova, Box Club Ruben Stoia Arad, Box Club Viitorul Timișoara, LPS Banatul Timișoara, CSM Timișoara, Pandurii Târgu-Jiu, Dinamo Pancevo Serbia, George Boxing Gyor Ungaria, Chimia Râmnicu-Vâlcea, CS Jiul Rovinari, Drobeta Fighting Men A&C, Box Club Drobeta Turnu-Severin, CSM Drobeta.

Cei doi boxeri lugojeni vor participa în 7 decembrie, la Cupa Revoluției, eveniment de tradiție în sportul cu mănuși, organizat de municipiul Timișoara.

Competiția a ajuns în acest an la ediția cu numărul 29 și va avea participare internațională.   

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: