- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Decesele din domeniul forestier aduc inspectorii ITM în estul judeţului Timiş

Mondial [1]

taietor lemneOrganizaţia Internaţională a Muncii (O.I.M.) sărbătoreşte în fiecare an, în data de 28 aprilie, Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, pentru a promova prevenirea accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale la nivel mondial. taietor lemneOrganizaţia Internaţională a Muncii (O.I.M.) sărbătoreşte în fiecare an, în data de 28 aprilie, Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, pentru a promova prevenirea accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale la nivel mondial.

ITM Timiş organizează două evenimente pentru a marca această zi. Ambele vor avea loc vineri, 27 aprilie, primul la sediul ITM din Timişoara, Splaiul Nicolae Titulescu nr. 12, unde va participa un număr de invitaţi din partea agenţilor economici reprezentativi pentru economia verde din judeţul Timiş, iar al doilea la Direcţia Silvică Timiş/Ocolul Silvic Coşava, din estul judeţului.

La Coşava vor fi dezbătute, alături de reprezentanţii agenţilor economici şi de cei ai Ocolului Silvic, problemele legate de munca în domeniul forestier. „În decursul anului trecut şi până în prezent au fost nişte accidente mortale acolo zona respectivă şi dorim să discutăm aceste cazuri cu cei de acolo în domeniul forestier, vom da indicaţii pentru viitor cu ce au de făcut, dar este o bună ocazie ca şi ei să ne indice problemele cu care se confruntă”, ne-a declarat Ileana Tomoiagă, şefa ITM Timiş.