"> De sărbători, de la copii pentru copii | Redesteptarea

De sărbători, de la copii pentru copii

 De sărbători, de la copii pentru copii

În acest an, elfii lui Moș Crăciun vor fi copiii de la Școala gimnazială nr. 2 din Lugoj, care pregătesc 46 de pachete cu cadouri pentru copiii de la Centrul de Plasament de pe strada Bocșei.

Cadourile vor fi pregătite personal, de fiecare elev al Școlii nr. 2, în zilele de joi și vineri, urmând ca vineri, 20 decembrie, de la ora 17, să fie aduse la Centrul de pe strada Bocșei.

Aici, va avea loc o mică ceremonie și un program artistic susținut de Corul Fusion of Arts, formație multiplu premiată la festivaluri naționale.

Acțiunea este organizată de OSMTH Comanderia 50 ”Petru Petrovici de Suraklin”, Școala nr. 2, prin prof. Dan Ana Maria, director  Florin Mariș și Centrul de plasament Lugoj, prin  directorul Andrei Văcariu.

”În ultimii ani, am făcut în fiecare lună acțiuni dedicate copiilor de la Centrul de Plasament de pe Strada Bocșei. I-am dus la filme, inclusiv la premiera Maleficient, i-am dus la teatru, au primit pizza printr-o colaborare pe care o avem cu pizzeria din Cotu Mic. În vară, am făcut cu ei concursuri de badminton și aruncare cu mingea la coș. În fiecare lună încercăm să le oferim celor 46 de copii activități instructive și interesante. În același timp, Comanderia noastră a ajutat Casa de copii de la Variaș a pastorului Timiș, care are în grijă șase copii. În fiecare lună le ducem alimente de mic dejun suficiente pe 30 de zile, carne pentru prânz, dar și haine și jucării”, ne-a declarat dr. Diana Szucs, din cadrul OSMTH Comanderia 50 ”Petru Petrovici de Suraklin”.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *