Ultima oră

De la divertisment la „celebrity news”

Antena Stars

Mondial* Antena Stars s-a reprofilat de vreo trei luni spre disperarea doamnei Laura Georgescu, preşedinte CNA, care nu admite defel o lansare triumfătoare mediatică în propriul reality-show a Biancăi Drăguşanu. Despre amintitul personaj s-a tot vorbit însă, mai ales de când cu adulterul grosolan cu Cristea de la Paris, în timp ce era măritată cu Victor Slav, care nu a mai suportat stânjenitoarea situaţie de încornorat al soţiei, având puseul firesc de scuturare de trecut în prezenţa notarului care le-a pecetluit divorţul.

Oricum, bizara Antena Stars, care a scos de la naftalină reluări de reality show-uri cu audienţe discutabile de la întâia Burlăciţă ratată, tot cu Bianca, la începuturile tachinărilor dintre Bahmu şi Prigoană, ori simpatica dar defazata, desueta Aruncaţi din tren, toate provenind de la Antena 1 şi ilustrând o altă epocă mediatică. Au dispărut din grilă Simona Bălănescu, cu sfaturi utile despre sănătate şi maladii, oferite de invitaţi de valoare, dar şi Diana Munteanu Niculescu, amfitrioana Conferinţei de presă, o emisiune de sâmbătă, absolut pasabilă, ageabilă chiar.

Au apărut însă Zodiac Star(cu astrologul Camelia Pătrăşcanu), Wonderlife(cu Maria Simion), o trecere de la Nuntă de vedete, la o zi obişnuită din viaţa unei persoane publice, Refresh, cu Oana Turcu-Brancu(un amalgam de life-style şi dialoguri convenţionale, o “transformare” a unie necunoscute într-o pseudososie a idolului vieţii, un perpetuu schimb de amabilităţi presărat de cadouri şi bezele de rigoare).

Culmea umorului involuntar? Dosarele “Vip”! Brancu şi Capatos scotocesc prin arhivele de acum 20 de ani ale presei epocii şi alaturi de doi invitaţi cu apetit către bârfă ne amintesc lucruri de mult ştiute: amântlâcuri, copii din flori, scandaluri, iubiri secrete, scandaluri de răsunet, toate din unica raţiune de a umple o grilă sufocată de un show stupid, penibil, cu tente vulgare, sexy, Asistentele (Ana Maria şi Loredana), un reality în care maneaua este regina absolută a coloanei sonore, iar dubioşii ce apar prin cadru te sfidează.

Avea dreptate Mihaela Tatu să deplângă metamorfoza Antena Stars, dintr-un post onest de divertisment, în celebrity news, mai mult decât discutabil, un soi de Antena 3 pe mondenităţi, cu programe de ştiri(Andra Trandaş care are încă de furcă serios cu prompterul) şi comentarii adiacente cu vj Raru, Irina Corduneanu, Răzvan Botezatu şi Rocsana Marcu, o babilonie generală, cu invitaţi pestriţi, dornici de a-şi oferi fie neîntrebaţi părerea în orice problemă.

OTV-ul s-a refăcut fără probleme la Antene, oameni grei gen Condurăţeanu, Lazarus ori Mara Bănică, psihologii Ilie Dumitrescu ori Hanibal Dumitraşcu, psihiatrul Florin Tudose au din plin material didactic, un show inutil, strident, cu un singur scop, să umplem timpul. Noroc cu Evelyn Badea care vorbeşte mai coerent, mai mult şi mai pliat decât Mirela Dinică. Confidenţial a dispărut din grilă, a rămas o gală improvizată a premiilor la Teatrul de Comedie, lumea din post pare o permanentă ….se bate vitejeşte pe rating, vedetele sunt promovate agresiv, iar imaginea de ansamblu nu este defel convingătoare. Antena 2 şi-a pierdut identitatea prin Antena Stars, chiar dacă Mihai Morar&co. încearcă să ne convingă contrariul. Nici Bahmu nu mai e ce-a fost, Necenzuratul său adestea doldora de manelişti este o succesiune de confesiuni inepte despre toţi şi toate, iar subiectele năucitoare, de la amantele lui Guţă la “ţiitoarele” lui Leo de la Strehaia.

 * Pamfletarii gen Banciu se tem că le va fi luată jucăria, iar emisiunile satirice “horror” au o soartă incertă sub oblăduirea CNA. Fie şi cu un umor coroziv, cinic, răutăcios, atari producţii strecurau adevăruri dureroase, incommode, împingând în chip grotesc limitele bunei-cuviinţe într-un alt stil decât umorul lui C.V.Tudor, care de multă vreme nu mai este invitat decât în producţii mondene, buruienoase, însă cu un rating suficient de mare. Nu ştiu dacă îl va propulsa însă pe europarlametar către un nou mandat de 5 ani la Bruxelles şi Strasbourg. În rest, întâiul locuitor de la Cotroceni se (răz)gândeşte profund în cazurile cu petiţii naţionale Gică Popescu şi Gigi Becali.

 

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE