Ultima oră

De ce drumurile proaspăt asfaltate la Lugoj nu țin mai mult de un an de zile? Acum au cedat după prima zăpadă!

A apărut o nouă ediție a săptămânalului Redeșteptarea. Din paginile ziarului puteți citi articole interesante și în exclusivitate. Unul dintre cele mai interesante materiale ale acestei săptămâni este despre proasta calitatea a străzilor astfaltate în ultimii doi ani. După prima zăpadă din această iarnă, multe dintre drumurile refăcute sunt pline de gropi. Explicația administrației locale o aflați din Redeșteptarea.

Lugojul a fost unul dintre primele orașe care au trecut la sistemul de încălzire individual, cu centrale termice de apartament. Având în vedere că majoritatea au deja peste 10 ani de funcționare, Redeșteptarea a cerut unui specialist să vorbească despre “dușmanii” centralelor de apartament și despre regulile de funcționare corectă a acestor ansambluri.

Poșta și Poliția din Lugoj au fost părți într-un proces încheiat de curând la Tribunalul Timiș. Doar din paginile săptămânalului Redeșteptarea puteți afla de ce s-au supărat poștașii pe polițiștii lugojeni și cui a dat dreptate instanța.

Polițiștii au mai avut parte de un proces și din partea fostului viceprimar Ioan Ambruș. Culmea este că acesta i-a dat în judecată pentru o situație în care oamenii legii au fost destul de blânzi cu el. De ce s-a adresat Ambruș instanței și cum s-a soluționat conflictul aflați în Redeșteptarea.

O parte din intelectualii Lugojului fac un apel disperat pentru salvarea unui patrimoniu unic de o valoare incontestabilă, care de ani de zile zace pradă degradării într-un depozit. Redeșteptarea vă prezintă situația unei colecții care stă chiar la baza renumelui de capitală culturală a Banatului pe care îl obținuse municipiul de pe Timiș în trecut.

Viceprimarul unei comune de lângă Lugoj a făcut parte timp de 15 luni din escorta personală a fostului dictator Nicolae Ceaușescu. Acesta a dezvăluit pentru cititorii ziarului Redeșteptarea amănunte interesante despre cum erau pregătite vizitele de lucru ale liderului comunist.

Pe o perioadă de aproape două anotimpuri din an Lugojul cultural este vitregit din cauza lipsei sălilor de spectacole. Din Redeșteptarea aflați cum s-a ajuns ca un oraș care se pretinde cultural să nu aibă nicio o sală de spectacole funcțională în această perioadă.

Acestea și multe alte subiecte interesante le puteți citi doar în ediția tipărită a ziarului Redeșteptarea, apărută astăzi la toate punctele de vânzare din Lugoj, Făget și comunele din estul județului.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

6 Comentarii on De ce drumurile proaspăt asfaltate la Lugoj nu țin mai mult de un an de zile? Acum au cedat după prima zăpadă!

  1. Hoția domnește în Lugoj. Dar va veni ziua judecății. Atunci să vezi cum voi deschide șampania deja pregătită.

  2. Nu la curta de conturi se fac sesizarile,faceti-le va rog la DNA…pe site-ul lor,e o procedura simpla…in oras sunt mult prea multe nereguli!

  3. Va rog respectos stimata redactie si pe dl.primar sa mearga pe str.Banatului in fata trecerii de cale ferata unde sunt doua gropi in astfalt si acolo se poate masura grosimea astfaltului de cca 2 cm ,nu cred ca numai ata s-a prevazut in proiect iar cel ce a luat in primire sa raspunda ,nu se poate face o reclamatie la curtea de conturi,chia la protectia consumatorului deoarece nu acest lucru s-a platit ,dar vreau sa spun ca daca i se spune ceva rau dl.Boldea de lucrarile facute de MARAN (Tehnocher)sare de parca i-ai furat butelia ,as vrea sa vad si eu ziua cand primarul critica o lucrare facuta de acest domn!

  4. De ce drumurile proaspăt asfaltate la Lugoj nu țin mai mult de un an de zile? Probabil ca din cauza comisioanelor prea mari pe care firma clientelara executanta a asfaltarii, le platesste, incat nu mai raman bani si pentru asfaltarea propriuzisa. D-l primar ar trebui chiar fie sa anunte DNA-ui, fie sa se predea benevol, daca este cumva muscat de propria-i rudimentara constiinta.

    • Maran=Tehnocer si-a platit cinstit si cu varf si indesat comisioanele mari de tot asa ca va fi aparat cu eroism de primar !!!

  5. pentruca sunt facute de mintuiala

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


CLOSE
CLOSE