Ultima oră

De ce am hotărât să candidez (P)

MondialClasa politică de la noi,  cu mici excepţii, a dezamăgit şi mă simt dator faţă de a­ceas­tă ţară să îmi asum res­ponsabilitatea de a candida. Este foarte important să ne implicăm cu toţii în aceste ale­geri şi să nu mai per­mi­tem să ajungă din nou în Par­lament politicieni care au avut mandate în Guvern fără să aibe rezultate pentru noi oamenii de rând, care le-am acordat votul de în­cre­dere. Aceşti oameni au de­monstrat că nu sunt ca­pa­bili, motiv pentru care con­si­der că este imperios ne­ce­sar să dăm o şansă şi celor care îşi doresc cu adevărat să lupte pentru un viitor mai bun. Sunt un lugojean care iubeşte acest oraş, care iu­beşte această ţară şi mă voi lupta până în ultima clipă pentru principiile cu care am fost crescut.
– Sunteţi candidatul Par­ti­du­lui Mişcarea Populară, ce planuri politice aveţi?
Nu mi se pare firesc  ca în anul 2016 să se moară  din cauza bolilor luate din spitale, nu mi se pare firesc ca în 2016, România să fie una din ţările cu cei mai pu­ţini kilometrii de autostradă cum de altfel nu mi se pare normal ca agricultorii să depindă în proporţie de 80% de condiţiile meteo­ro­lo­gice, deoarece sistemele de irigaţii sunt inexistente, cum de altfel nu mi-se pare normal rata abandonului şcolar să fie de 19 %. Ce au făcut partidele de la guver­na­re până acum? Vă spun eu: nu au făcut nimic pentru cele enumerate mai sus! PSD şi PNL s-au străduit cât de mult au putut să vân­dă această ţară, au început cu industria şi au continuat cu terenurile agricole!  Noi vrem să eradicăm tot răul făcut de PSD şi PNL şi  ve­nim cu solutii reale  pentru rezolvarea problemelor de mai sus menţionate, nu pro­mi­tem oamenilor ceea ce nu pu­tem realiza. Oamenii me­rită să fie trataţi cu respect şi să nu mai fie minţiţi cum au fost până acum!
– Care este poziţia ro­mâ­ni­lor faţă de partidele con­tracandidate?
În aceste două săptămâni de campanie ce au trecut, con­stat în fiecare zi  tot mai mult că lumea s-a săturat să fie amăgită de partidele care au fost la guvernare PSD şi PNL şi îşi doresc un minim de respect iar acest respect  îl găsesc la noi, în Partidul Mişcarea Populară, deoa­re­ce am venit onest în faţa oamenilor  cu soluţii con­cre­te. Suntem un partid tâ­năr şi calificat iar ceea ce a­vem în programul politic este bazat pe oamenii foarte bine pregătiţi cu o vastă ex­perienţă.
– Ce aşteptaţi de la oameni în aceste alegeri?
Consider vital ca în aceste alegeri să se ţină cont de fap­tul că partidele aflate până acum la putere nu au reprezentat oamenii care le-au acordat votul de încre­de­re,  căci dacă era să fie aşa, acum nu aveam cel mai scump combustibil din Eu­ro­pa, nu aveam alocaţii atât de mici pentru copii, nu aveam copii care să meargă pe jos 10 km până să ajungă la şcoală, şi multe, multe al­tele. Acestea sunt motivele pen­tru care sunt sigur că oa­menii sunt alături de noi şi ÎMPREUNĂ LUPTĂM PENTRU ROMÂNIA!  

(P) Publicat la comanda PMP Timiș. Publicat de SC Redeșteptarea Press Lugoj . Cod mandatar financiar: 11160002.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE