Ultima oră

Cuțitu-n spate! Cine își asumă responsabilitatea și cine este vinovat pentru eșecul PSD la Lugoj

MondialUnul dintre mesagerii de campanie ai PSD a fost cunoscutul manelist Nicolae Guță, care a lansat o manea pro PSD, meteahnă ce se pare că a prins și la social democrații lugojeni, doar că versurile sunt puțin modificate: ”N-am prieten, N-am nici frate, Am cuțitu-nfipt în spate…”! Pe această variantă merge președintele PSD Lugoj și primarul orașului, Francisc Boldea, în a explica eșecul de la aceste alegeri, pierdute lamentabil la nivel de Lugoj.

Acesta a declarat pentru postul de televiziune local că rezultatul este nedrept, lugojenii sunt nerecunoscători și i-au înfipt cuțitul în spate.

”Alegerile care au fost duminică au arătat un lucru dezamăgitor pentru mine. Poți să le faci de toate oamenilor, să-ți riști sănătatea, viața, să te expui, să nu răspunzi la toate caricaturile și la toate care sunt scrise de oameni, care în viața lor nu au muncit și nu au făcut nimic și să te trezești la urmă cu cuțitul în spate. La cei din cartierul Ștrand le faci piață, le faci pod, le faci sală de fitness, le faci parcul, le faci SPA, le faci ștrandul cu șase bazine, le faci toate, te lupți patru ani cu opoziția, ca să te trezești la vot că ei votează cu opoziția. Te lupți la București și am făcut drumuri pentru Cartierul Militari, ca să aibă drum de acces și observi că îți bagă cuțitul în spate. Chiar și la mine în cartier, nu aveau drumuri asfaltate, nu aveau apă canal, curentul nu era, toate le-am făcut pentru ei. Nu mai vorbesc de penticostalii care locuiesc în Balta Lată. Le-am făcut parcare, le-am făcut parc, le-am făcut locuri de joacă și la sfârșit mulțumesc este să îți bage cuțitul în spate. Așa au făcut și cu Turcan, așa au făcut și cu Martinescu. Nu este important să faci în Lugoj, ci important este să înjuri, să critici și atunci lumea vrea sânge”, a spus Francisc Boldea.

Deși înfrângerea a fost umilitoare, președintele PSD încearcă să se păcălească singur prin diverse formule matematice, deși în mod normal ar trebui să își asume eșecul. Însă asumarea unui astfel de eșec ar însemna o demisie de onoare din funcția de președinte și reorganizarea unei filiale locale care se prăbușește.

”PSD nu a avut decât 3800 de voturi și la alegerile din 2014, când au fost trei partide: PSD, PC și UNPR. Acum am făcut 2.560 de voturi, dar a făcut și Pro România 1240. Suma celor două partide este egală cu cea de atunci, 3800 de voturi, dar acum cinci ani au fost doar 10.000 de oameni la vot. Acum au fost 17.000 de alegători, iar cei care au venit în plus nu au venit pentru noi, ci au ținut cu cei care toată ziua sunt pe facebook, cei care înjură. Dacă asta este concepția, noi ne supunem votului”, a mai afirmat Boldea.

Așadar, pentru rezultatele mici înregistrate de cel care în ultimii zeci de ani, PSD, a dominat politica lugojeană vinovați sunt, în ordine, caricaturiștii, cei care nu fac nimic, penticostalii și facebuciștii. În nici un caz slaba administrare și politica dusă de social-decmocrați.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

4 Comentarii on Cuțitu-n spate! Cine își asumă responsabilitatea și cine este vinovat pentru eșecul PSD la Lugoj

  1. Cetateanul // 30 mai 2019 at 23:13 // Răspunde

    Daddy… daca ai facut tu ceva…nu ai facut ca sa votam noi cum vrei tu la alegerile viitoare ci ai avut obligatia sa faci ceva pentru ca am votat la cele trecute si ala e locul tau de munca – sa fi primar si sa muncesti ca primar pentru oras-. In addition, you must understand that your party doesn’t representus in UE and doesn’t represent the people in the Romanian Parliament but its own members ONLY and this is something that „oamenii vede”!!! Comentariul acesta al dumneavoastra stimabile domn, s-ar prea putea sa atarne greu la urmatoarele alegeri locale. Cam incep sa sune a baron local. Sti ce zic?!! Ca daca nu va mai place sa munciti pe „meseria” asta, aveti tot dreptul si posibilitatea sa demisionati.

  2. „Dom-nule” Boldea, va fi rău dacă încep penticostalii și feisbuciștii sa vorbească de aia 3 sau 5 la suta din contractele acordate de primărie! Ar putea oare sa vorbească și de ceva prin afara României? Mare grijă domnule primar, nu toată lumea e proastă. Sănătate

  3. Ai furat de cel putin 3 ori fata de cat ai facut, Boldeo. Locul tau e la puscarie, alaturi de Daddy.

  4. Că tot am fost pomenit; de data asta nu i-am făcut nicio caricatură ”băgătorului de deget pe lângă nas” și uite în ce postură a ajuns. Dacă-i făceam, cine știe câte procente ar mai fi câștigat, pentru că trebuie să recunoască, la ultimele alegeri i-am făcut RECLAMĂ…și nu a plătit ( încă)…

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE