Ultima oră

Cu vot unanim, Francisc Boldea şi-a asumat o nouă candidatură la Primăria municipiului Lugoj

MondialÎn ciuda zvonurilor vehiculate în ultima vreme, primarul Francisc Boldea şi-a anunţat ferm candidatura pentru încă un mandat în fruntea municipiului Lugoj. Candidatura sa a fost votată în unanimitate, la vedere şi faţa presei, de către Biroul Permanent al PSD Lugoj, în cadrul reuniunii social-democraţilor lugojeni care a avut loc luni, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Întrebat din partea „Redeşteptarea” dacă unanimitatea din partid s-a regăsit şi în sânul familiei, primarul Boldea a făcut o pauză, după care, vizibil emoţionat, a răspuns indirect că „după anul care a trecut, nu aş dori nimănui să meargă acasă şi să îşi găsească nevasta plângînd, ea ştiind că nu am făcut ceva rău, fără să fiu vinovat, şi s-a dovedit mai târziu că nu aveam nicio vină”. În consecinţă, decizia nu a fost tocmai uşoară.

Au fost anunţate şi candidaturile din partea PSD Lugoj pentru Consiliul Judeţean, ambele pe locuri eligibile, în intervalul 1-10. Este vorba despre Călin Dobra şi Nicu Bădina. Nicu Bădina, cel care a condus PSD Lugoj în perioada anilor 2000, a spus că, pe baza experienţei acumulate, a „acceptat o nouă provocare” şi că „nu vreau ca cineva să interpreteze candidatura mea la judeţ ca pe o ruptură faţă de Lugoj”.

Lista de candidaţi pentru consilierii locali, în ordinea înscrisă pe buletinele de vot, a fost votată şi ea în faţa presei.

Lista îi cuprinde, în ordine, pe: 1.Francisc Boldea, 2.Călin Dobra, 3.Cristian Galescu, 4.Doris Daiana Bondoc (anunţată ca viitoare purtătoare de cuvânt a partidului), 5.Gheorghe Bologa, 6.Iosif Crăciunescu, 7.Gerlinde Grozav, 8.Constantin Savu, 9. Marius Cornel Baboniu, 10.Ioan Barboni, 11. Cristian Dan Oros – Groza, 12. Marcel Drăgan, 13. Gheorghe Ban, 14. Oana Sorina Tyukodi, 15. Vasile Eftinoiu, 16. Daniel Adrian Florea, 17. Mircea Ghera, 18. Gheorghe Florin Voichescu, 19. Ioan Pădurean, 20. Alin Cimponeriu, 21.Simona Marinescu, 22. Radu Viorel Popiţa, 23. Cristian Teofil Indricău, 24.Răzvan Magheţ.

„Ne-am prezentat în faţa presei cu această şedinţă a Biroului Organizaţiei Municipale a PSD. Pentru că suntem o echipă foarte serioasă în oraş, noi am vrut să fim transparenţi. Nimeni nu a ştiut până acum lista de candidaţi, dar am ales această modalitate, pentru că altfel o ştia dinainte şi presa. Deviza noastră este – trăim împreună, construim împreună, pentru casa ta şi pentru familia ta. Noi nu facem conferinţe de presă cu unul-doi membri de partid aduşi pe fugă. Convinşi că ne-am făcut datoria foarte bine, pentru ca oraşul să prospere şi să nu aibă şomaj, vom ţine conferinţe de presă doar atunci când vom avea ceva de comunicat, fără denunţuri şi denigrări. I-am adus pe colegi în faţa presei şi aceasta este echipa unită, cu care noi candidăm la alegerile locale din 5 iunie”, ne-a declarat Francisc Boldea, care ţinteşte un al treilea mandat de primar al Lugojului.

El a menţionat că dintre vechii consilieri locali, lipsesc patru de pe listă: Nicu Bădina, candidat la CJT, Profir Daminescu, care a preferat să se ocupe de silvicultură în locul politicii şi Voichiţa Coţolan, cea care a adus milioane de euro pe diverse proiecte pe fonduri europene şi care se va dedica în continuare aceastei activităţi. Evident, al patrulea este fostul viceprimar Adrian Fărcăgean, ex-PDL, care, în urma tensiunilor cunoscute, nu mai este membru al PSD. Tuturor, Boldea le-a mulţumit pentru activitatea depusă.

La reuniunea de luni, PSD-iştii lugojeni au mai decis susţinerea ca şi candidat la postul de preşedinte al C.J. Timiş pe Sorin Grindeanu, preşedinte al PSD Timiş şi fost ministru al Comunicaţiilor.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

7 Comentarii on Cu vot unanim, Francisc Boldea şi-a asumat o nouă candidatură la Primăria municipiului Lugoj

 1. bineinteles tinerii vor fi la coada listei!

 2. Veronica Stanescu // 14 aprilie 2016 at 0:23 // Răspunde

  felicitari domnule primar si cu mai mult tineret pe viitor !

 3. domnule primar chiar nu va puteti lepada de nenorocitii care au facut de ris psd –sa ne rida tot judetul cu unul ca badina ?

 4. Dle Boldea, eu o sa te votez, doar daca Lugojul va avea:
  – strazi curate (cred ca sunt destul de multi oameni cu ajutor social care pot munci),
  – evenimente organizate in zone corespunzatoare, nu in centru
  – Politia Locala sa se faca prezenta, nu la scuteala
  – piste de biciclete utilizabile
  – renovarea strazilor, pasajelor, podurilor, cladirilor din patrimoniu
  – amenajarea si pastrarea parcurilor, care acuma sunt cam un focar de infectie, la fel si locurile de joaca care nu se renoveaza anual, unele rupte, altele ingrozitor de murdare.
  – eliminarea pescuitului sportiv (care a devenit industrial) din zona centrala
  – amenajarea si pastrarea malurilor (portiune de langa apa) pe zona Piata – Podul de cale ferata
  – investitori sunt, dar nu ar strica si niste investitori pe partea Hard&Soft
  si mai sunt multe, dar daca aceastea se fac .. eu va voi vota cu siguranta.

 5. cel putin 3 sunt eligibili pentru mandat la DNA

 6. Felicitari domnule primar a-ti ales o echipa tanara, cu care sa porniti la treaba .

 7. succes domnilor !!! e un lucru bun ca încercați sa promovați si tineri , era cazul

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE