"> CSM Lugoj se îndreaptă spre play-out! O nouă înfrângere la București – Redesteptarea

CSM Lugoj se îndreaptă spre play-out! O nouă înfrângere la București

 CSM Lugoj se îndreaptă spre play-out! O nouă înfrângere la București

Echipa de volei CSM Lugoj a disputat miercuri seara, începând cu ora 18:00, meciul cu numărul 19 din actualul campionat al diviziei A1 al competiției feminine. După o victiorie spectaculoasă pe teren propriu, contra echipei lui Bogdan Paul, CSU Medicina Târgu Mureș, lugojencele au întâlnit de această dată formația CSM București în deplasare, pe terenul jucătoarelor din capitală.

Partida a început cu un set strâns, care a fost într-un final adjudecat de bucureștence. Nu ușor însă, scorul fiind unul care se putea întoarce în favoarea oaspetelor dacă acestea ar fi insistat la punctele cheie ale jocului. Primul set a fost astfel câștigat de jucătoarele din capitală cu scorul de 25 la 20 (8-6; 16-13).

Al doilea set a început mai bine pentru lugojence, care au fost în fruntea jocului la primul time-out al partidei, scor 8-5 pentru fetele antrenate de Valerijan Luka. Jocul acestora s-a deteriorat pe parcurs, la al doilea timp de odihnă scorul fiind 16 la 12 pentru CSM București. Setul a fost într-un final adjudecat de echipa gazdă, scor 25 la 23.

În setul al treilea, lugojencele nu au făcut față presiunii și au cedat din nou la jocul bun controlat de bucureștence. Setul final al partidei s-a încheiat cu scorul de 25 la 21 (8-4; 16-7). Următorul meci de campionat al jucătoarelor de la CSM Lugoj are loc sâmbătă, 28 februarie, când pe teren propriu fetele noastre le vor întâlni pe jucătoarele de la CSM Satu Mare.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: