"> CSM Lugoj joacă primul meci oficial, în Cupa României – Redesteptarea

CSM Lugoj joacă primul meci oficial, în Cupa României

 CSM Lugoj joacă primul meci oficial, în Cupa României

Echipa de fotbal a CSM Lugoj, șubrezită substanțial de situația financiară pre­cară, va lua, totuși startul într-un nou sezon compe­ti­țional.

Prima partidă o­fi­cia­lă pe care o va disputa va fi în Cupa României. În­tâlnirea, din primul tur al acestei competiții, va avea loc în 31 iulie, de la ora 17.30. Lugojenii vor juca în deplasare la Voința Lupac. Echipa câștigătoare va merge în turul doi.

“Am avut patru meciuri oficiale până în prezent și am testat mai mulți jucători. Până la ora disputării partidei din Cupa României, vom alinia o echipă com­pletă, de cel puțin 18 jucă­tori. Până atunci mai avem timp să aducem câțiva jucători. Sperăm să trecem cu bine de această fază”, a precizat ec. Marius Maier, directorul CSM Lugoj.

Gruparea lugojeană a retrogradat la sfârșitul sezonului trecut în Divizia D, dar conducerea clubului a anunțat că în urma discu­țiilor purtate cu Gabi Bodescu, secretarul general al Federației Române de Fotbal, există încă posibilitatea invitației de a continua în Divizia C.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: