Ultima oră

CSM Lugoj întâlnește pe ASU Poli, la o săptămână după un debut de șapte puncte în pregătirea de vară

MondialSâmbătă, 29 iulie, pe Stadionul Tineretului din Lugoj, de la ora 11, echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Lugoj, care va participa, din toamnă, într-un nou sezon, în Liga a 3-a va întâlni formația de Liga a 2-a ASU Poli Timișoara, în cel de-al doilea meci de pregătire, înaintea începerii campionatului.

În primul joc, disputat sâmbătă, 22 iulie, lugojenii, care au avut avantajul terenului propriu, au dispus de formația FC Bazoș (cu care tehnicianul lugojean Cosmin Petruescu își începe fiecare campanie de pregătire) cu 7-0, golurile fiind repartizate aproape egal între cele două reprize: patru în prima parte a jocului și trei în repriza secundă.

Au punctat pe tabela de marcaj Bozian de trei ori, Szobolcs Szekely (nou venit) de două ori și juniorii de la CSȘ Lugoj, Alin Rațiu și Alex Maier, câte o reușită.

“Am avut un prim joc de pregătire în care am reușit un rezultat bun, dar pentru noi mai important a fost dinamica jucătorilor. Partida a fost un bun antrenament fizic cu mingea și sunt mulțumit de evoluția echipei. Un aspect pozitiv, foarte important pentru noi, este faptul că nu au fost accidentări. Sunt mulțumit de juniorii de la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, care sunt în pregătire cu echipa noastră în vederea dublei legitimări. Sperăm ca până la sfârșitul săptămânii viitoare să definitivăm lotul complet cu care vom aborda noul sezon competițional”, a precizat profesorul Cosmin Petruescu, antrenor principal la echipa de fotbal a CSM Lugoj, din liga a treia.

Staff-ul lugojean (Cosmin Petruescu-principal, Claudiu Jivulescu-secund și Sorin Micșa-antrenor portari) a trimis în teren pe portarii George Păduraru, David Filip (din min. 30), Paul Iordache (din min. 60) și pe jucătorii de câmp: Daniel Filip (19 ani – adus de la ACS Poli Timișoara), înlocuit în min. 60 de Andrei Rațiu (17 ani – CSȘ Lugoj, grupa prof. Simiona Moatăr), Miroslav Radak, Eugen Miculescu, înlocuit în min. 45 de Daniel Ciobanu, Claudiu Roșie, înlocuit în min. 55 de Armando Stoian (18 ani – CSȘ Lugoj, grupa prof. Cosmin Petruescu), Eduard Olariu, înlocuit în min. 45 de Sergiu Precupanu, Ivan Ciubotariu, înlocuit în min. 45 de Caius Marta, Dobra Beniamin, înlocuit în min. 55 de Dorin Mărmăneanu, Darius Grega, înlocuit în min. 60 de Andi Cărăbaș (16 ani – CSȘ Lugoj, grupa prof. Simion Moatăr), Bogdan Bozian, înlocuit în min. 60 de Alex Maier (16 ani – CSȘ Lugoj, grupa prof. Simion Moatăr), Szobolcs Szekely (31 ani – adus de la Cetate Deva), înlocuit în min. 55 de Denis Ștefoni (19 ani – CSȘ Lugoj, grupa prof. Cosmin Petruescu).

Au părăsit echipa CSM Lugoj, care a terminat pe locul trei sezonul trecut în seria a 4-a, din Liga a 3-a, Lazia-transferat la ASU Poli (liga a 2-a), Horcea – transferat la Ripensia (Liga a 2-a), Rus și Livan la ACS Poli Timișoara (Liga a 3-a), Silaghi-la AS Dumbrăvița (Liga a 4-a) și angajat, Zoran Radu și Zurbagiu – la Fortuna Becicherecu Mic (liga a 5-a) și angajați, Sărăcin – la Millenium Giarmata și student la Facultatea de Sport din Timișoara, Drăghici – indisponibil 6-7 luni, în urma unui accident rutier.

“Am pierdut o serie de jucători importanți, care într-o măsură mai mare sau mai mică au contribuit la parcursul bun din sezonul trecut. Într-un timp foarte scurt va trebui să transferăm alți jucători, cel puțin de aceeași valoare, pentru a putea alinia o echipă competitivă cu care să ne prezentăm în noul sezon competițional. Purtăm tratative cu o serie de jucători, știm exact profilul lor și sperăm să putem semna actele cu aceștia în perioada următoare”, a explicat Cosmin Petruesu.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE