- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

CSM Lugoj a pierdut în faţa celor de la CSM Bucureşti, însă a câştigat un punct

Mondial [1]

Echipa de volei a CSM Lugoj a pierdut cu scorul de 2-3 în faţa formanţiei CSM Bucureşti, într-un meci disputat pe teren propriu, miercuri, 23 noiembrie, şi care a contat pentru etapa a IV-a a Diviziei A1. Echipa de volei a CSM Lugoj a pierdut cu scorul de 2-3 în faţa formanţiei CSM Bucureşti, într-un meci disputat pe teren propriu, miercuri, 23 noiembrie, şi care a contat pentru etapa a IV-a a Diviziei A1. Partida, transmisă de DIGI Sport, a fost una spectaculoasă, cu răsturnări de situaţie şi momente pline de tensiune, care au ţinut spectatorii cu sufletul la gură.

Primul set a fost unul echilibrat, bucureştencele câştigându-l în cele din urmă cu 25-23. Cel de-al doilea a aparţinut tot echipei oaspete, de data aceasta, CSM Bucureşti impunându-se mult mai clar, cu 25-19.

Totul părea pierdut, meciul se îndrepta către un sec 3-0 pentru formaţia care a mai învins anul acesta de două ori în Cupa României pe CSM Lugoj, iar o parte dintre spectatori a început deja să parăsească sala. A fost momentul când voleibalistele lugojene au arătat încă o dată că sunt specialiste în reveniri spectaculoase.

Setul al III-lea fost câştigat de lugojence cu 26-24. Al IV-lea act a fost, de departe, cel mai reuşit pentru jucătoarele de la CSM Lugoj. S-a mers umăr la umăr până la 7-7, apoi s-a evidenţiat Ionela Canea, care a servit perfect, lugojencele desprinzându-se la 15-7. La final a fost 25-20 pentru gazde.

Sportivele lugojene nu au reuşit însă să se concentreze până la capăt, cedând în ultimul set cu 11-15. CSM Lugoj a obţinut din această întâlnire doar un punct care o coboară pe poziţia a VI-a a clasametului.

{jathumbnail off images=”images/Stiri/sitenou/volei00.jpg”}