"> Crăciunul faptelor bune! 8.829 de lei adunați la dublul eveniment caritabil organizat de Fusion of Arts | Redesteptarea

Crăciunul faptelor bune! 8.829 de lei adunați la dublul eveniment caritabil organizat de Fusion of Arts

 Crăciunul faptelor bune! 8.829 de lei adunați la dublul eveniment caritabil organizat de Fusion of Arts

Tradiționalul eveniment caritabil ”Fii mai bun, fii Moș Crăciun”, organizat de Fusion of Arts a reușit să adune 8.829 de lei în sprijinul a doi copii bolnavi care au nevoie de ajutor.

Cu mic cu mare, elevii lugojeni de la aproape toate instituțiile de învățământ din municipiu, dar și reprezentanți ai ONG-urilor, au participat cu inima deschisă la evenimentul caritabil organizat de FOA – Fusion of Arts Lugoj, cofinanțat de Primăria Municipiului Lugoj și Consiliul Local.

An de an, organizatorii își propun să ajute cel puțin un copil bolnav, încurajând lugojenii să doneze, după posibilități.

Acțiunea a luat startul joi, 12 decembrie, când în incinta Școlii Gimnaziale ”Eftimie Murgu” a fost organizat un Târg de Crăciun.

La standuri, vizitatorii au avut posibilitatea să achiziționeze obiecte decorative realizate de elevii lugojeni, dar și diverse delicii dulci, specifice sărbătorii Crăciunului.

În mai puțin de două ore, mare parte dintre produsele expuse erau deja cumpărate și 4.380 de lei au fost adunați pentru cauza proiectului.

Evenimentul caritabil ”Fii mai bun, fii Moș Crăciun” a continuat sâmbătă, 14 decembrie, la Teatrul Municipal ”Traian Grozăvescu”, începând cu ora 17. Momente inedite de dans, interpretare muzicală vocal-instrumentală, colinde, dar și alte surprize ale elevilor talentați din urbea de pe Timiș au reușit să aducă bucurie publicului din sală și mai ales speranță celor doi copii pentru care s-au strâns fonduri.

La finalul serii, din donațiile celor prezenți s-au adunat 4.449 de lei.

Anul acesta, banii vor merge către David, un băiețel în vârstă de 5 ani diagnosticat cu autism, și către Cristian Zoltan, sau Bubu cum îl alintă cei dragi, care la aproape doi ani a fost diagnosticat cu encefalita virala nespecifică.

Pentru micuț, șansele la viață cresc cu fiecare donație, iar bani se strâng în continuare în conturile RO 03 BTRL RON CRT 0331403401 (lei) și RO 50 BTRL EUR CRT0331403401 (euro), cod Swift : BTRLRO22, pe numele Cotescu Csilla.

 

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *