- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Coşurile necurăţate dau bătăi de cap pompierilor. Acoperişul unei case din Lugoj a ars în întregime

Mondial [1]

 

incendiuPompierii lugojeni au intervenit vineri dimineaţă în jurul orei 6:30 la stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă de pe strada Traian Vuia. incendiuPompierii lugojeni au intervenit vineri dimineaţă în jurul orei 6:30 la stingerea unui incendiu care a izbucnit la o casă de pe strada Traian Vuia.

”Mă uitam la televizor când am văzut că nu mai merg programele. Am crezut că este de la antena parabolică pentru că s-a auzit şi un zgomot, fapt care m-a făcut să ies afară să văd ce se întâmplă. Atunci am văzut că iese fum prin ţiglă. E drept că nu am curăţat coşul de mai mult timp”, declara Ilie Pârvu, proprietarul imobilului.

Deşi intervenţia pompierilor a fost promptă, acoperişul a ars integral, iar camerele vor avea nevoie de reparaţii ample. ”Am intervenit cu două autospeciale şi nu a fost deloc o intervenţie uşoară. A trebuit să oprim curentul şi abia apoi să dăm drumul la apă, pentru că riscam să provocăm alte probleme. Cel mai probabil focul a pornit de la coşul necurăţat”, declara plutonier major Nelu Ionaşcu, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Lugoj.

Proprietarul Ilie Pârvu pare bătut de soartă, omul suferind şi în trecut alte pagube, poate la fel de mari. În urmă cu peste 10 ani, acestuia i s-au furat opt vaci din grajdul gospodăriei, pe care nu le-a mai găsit nici în prezent. Incendiile nu-i sunt nici ele străine acestui om. El spune că i-a mai luat foc casa acum câţiva anim după ce soţia sa a uitat călcătorul în priză.

 

{jathumbnail off images=”images/Stiri/sitenou/incendiu.jpg”}