- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Cosmin Stan a ajuns la o înţelegere cu Vulturii Lugoj şi va continua ca antrenor principal

Mondial [1]

cosmin stan redesteptareaCosmin Stan, antrenorul care a reuşit promovarea în Divizia C cu echipa de fotbal a Lugojului, a semnat până la urmă cu Vulturii 2009.

cosmin stan redesteptarea

Cosmin Stan, antrenorul care a reuşit promovarea în Divizia C cu echipa de fotbal a Lugojului, a semnat până la urmă cu Vulturii 2009.

Stan a afirmat miercuri, că nimeni nu i-a propus în mod oficial să semneze contractul, iar Marius Maier, preşedintele clubului a replicat că oferta i-a fost făcută, însă antrenorul nu a fost deacord cu anumite clauze şi din această cauză nu a semnat până acum.

 Lucrurile s-au rezolvat ieri, 6 septembrie, cu o zi înainte de debutul în cel de-al treilea eşalon, când antrenorul  a ajuns la un comun acord cu oficialii clubului lugojean. „Am semnat ieri un contract valabil pentru un an. Voi fi antrenor principal în continuare, iar secunzi vor fi Claudiu Jivulescu şi Mihăiţă Hromei”, a afirmat Cosmin Stan.

Vulturii 2009 vor debuta în Divizia C astăzi, de la orele 17. Formaţia lugojeană va evolua în deplasare la Pandurii II Târgu Jiu, într-un meci care contează pentru etapa a II. În prima etapă echipa lugojeană a stat deoarece Poli II s-a retras din campionat.

„Voi aborda la victorie acest meci, la fel cum am făcut la fiecare partidă de până acum, însă nu va fi uşor deoarece pentru mulţi dintre jucătorii lugojeni  Divizia C este ceva nou”,  a mai spus antrenorul.