- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

CORINA CĂPRIORIU – Argint la Olimpiada de la Londra, titlu de Cetăţean de Onoare la Lugoj

Mondial [1]

corina-caprioriu2Corina Căprioriu a reuşit să câştige medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Londra, performanţă de excepţie pentru sportul lugojean. Parcursul său până la câştigarea titlului de vicecampioană olimpică a fost unul impecabil.

corina-caprioriu2

Corina Căprioriu a reuşit să câştige medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Londra, performanţă de excepţie pentru sportul lugojean. Parcursul său până la câştigarea titlului de vicecampioană olimpică a fost unul impecabil.

Corina intră astfel în galeria sportivilor lugojeni medaliaţi la competiţia supremă, alături de Lavinia Miloşovici la gimnastică, Hertha Aniţaş la canotaj, Henri Rang la echitaţie sau Francisc Horvath şi Simion Popescu la lupte.

Pentru onoarea care a făcut-o Lugojului, Corina va fi propusă pentru titlul de Cetăţean de onoare. „Încerc să o prind la telefon, să vorbesc cu ea. Pentru preformanţa ei şi pentru faptul că face cinste oraşului, în următoarea şedinţă a Consiliului Local Lugoj am să propun să primească titlul de Cetăţean de onoare şi probabil o sumă de bani”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Un material amplu despre performanţa Corinei şi întreaga poveste a sportivei din Lugoj găsiţi astăzi, în ediţia tipărită a săptămânalului Redeşteptarea.