Ultima oră

Cordon bleu

Ingrediente (4 porții)

  • 500 g muşchiuleţ de porc
  • 300 g caşcaval
  • 200 g şuncă
  • 2 ouă
  • 1 linguriță griş
  • pesmet
  • roșii cherry
  • pătrunjel
  • salată verde
  • sare

Preparare

Se taie muşchiuleţul în felii de 2 cm grosime. Se bate carnea şi se presară cu sare.

Se taie caşcavalul în felii subţiri. Se taie şunca cubuleţe.

Se pun pe o felie de muschiuleţ, 2 felii de caşcaval, între ele se aşază şunca iar apoi se împătureşte felia de carne. Se presează bine pe ambele părţi. Se repetă operaţia, până când se termină feliile de muşchiuleţ.

Se bat ouăle împreună cu grişul şi sarea.

Se trec şniţelele prin ou, apoi prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins aproximativ 10-15 minute pe fiecare parte.

Se aşază pe platou şi se ornează cu roşii, pătrunjel şi frunze de salată.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


CLOSE
CLOSE