- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Constănţean fără permis, prins pe centura Lugojului cu 107 km/h

Mondial [1]

radarWeekend cu surprize pentru poliţiştii care aplică legea pe Drumul Nasţional 6, în jurul Lugojului.

radar

Weekend cu surprize pentru poliţiştii care aplică legea pe Drumul Nasţional 6, în jurul Lugojului.Aceştia au oprit sâmbătă un autoturism pe care aparatul radar l-a înregistrat că circula cu 107  kilometri pe oră pe şoseaua de centură, într-o zonă unde restricţia de viteză era de 50 de kilometri pe oră.

Când i-au cerut actele şoferului grăbit, poliţiştii au constatat că omul se cam bâlbâie, spunându-le până la urmă că nu are aşa ceva. Conducătorul auto în vârstă de 42 ani avea permisul suspendat şi a fost prins la Lugoj, venind tocmai din localitatea constănţeană Valu lui Traian.

„Poliţiştii i-au aplicat bărbatului amendă şi i-au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are permis de conducere suspendat”, declara Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Maşină furată

Cu o zi înainte, tot pe DN6, pe raza comunei Belinţ, a fost depistat în trafic un autoturism condus de Marinel H, de 48 ani, din Haţeg. În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit ca maşina figura furată din Italia în anul 2011.

radar1