"> Consiliul Județean Timiș și Raionul Nisporeni din Republica Moldova au semnat protocolul de colaborare | Redesteptarea

Consiliul Județean Timiș și Raionul Nisporeni din Republica Moldova au semnat protocolul de colaborare

 Consiliul Județean Timiș și Raionul Nisporeni din Republica Moldova au semnat protocolul de colaborare

Județul Timiș și raionul Nisporeni au, începând de astăzi, înțelegere de cooperare bilaterală.

Sala Revoluției a Palatului Administrativ a găzduit în această dimineață un eveniment ocazionat de semnarea unei înțelegeri de cooperare între județul Timiș și raionul Nisporeni din Republica Moldova, la care au luat parte președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, președintele Consiliului Raional Nisporeni, Ghenadie Verdeș, prefectul județului Timiș, Eva Andreaș, președintele Corpului Consular Timișoara, Vladan Tadic (care este și consul general al Republicii Serbia la Timișoara), consulul onorific al Republicii Moldova la Timișoara, Silviu Sofronie, președintele Comisiei de Relații și Cooperare Internă și Externă din cadrul CJ Timiș, Cosmin Costa, directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Vest, Sorin Maxim, consilieri județeni din Timiș.

„Acest acord de parteneriat a fost îmbunătățit față de anul 2014, când a fost semnat pentru prima dată de domnul președinte al Consiliului Județean,  Titu Bojin. Dorim intensificarea relațiilor între județul Timiș și raionul Nisporeni. Spre exemplu, vrem să punem la dispoziție taberele din județul Timiș pentru a fi utilizate de către copiii din raionul Nisporeni, ceea ce înseamnă o cunoaștere mai bună a județului Timiș de către frații noștri de peste Prut. Este de bun augur semnarea acestui parteneriat. Vrem să demarăm proiecte comune și sper ca în viitorul apropiat aceste proiecte să prindă contur și să ne putem bucura de ele”, a spus președintele CJ Timiș Călin Dobra.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *