- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Colegiul Tehnic „Valeriu Branişte” şi-a prezentat astăzi certificatul de Şcoală Europeană

Mondial [1]

Braniste1Colegiul Tehnic „Valeriu Branişte” din Lugoj a primit certificatul de Şcoală Europeană în cadrul unei festivităţi găzduite joi, 7 iunie 2012, de Palatul Parlamentului. O festivitate în cadrul căreia ministrul Liviu Pop a înmânat certificatele „Şcoală Europeană” celor 61 de unităţi şcolare Braniste2Colegiul Tehnic „Valeriu Branişte” din Lugoj a primit certificatul de Şcoală Europeană în cadrul unei festivităţi găzduite joi, 7 iunie 2012, de Palatul Parlamentului. O festivitate în cadrul căreia ministrul Liviu Pop a înmânat certificatele „Şcoală Europeană” celor 61 de unităţi şcolare câştigătoare a ediţiei a IX-a a acestei competiţii naţionale.

La competiţie au participat 110 candidaţi, însă doar 61 au ieşit învingători. Printre aceştia s-a numărat şi Colegiul Branişte, ocupând poziţia a 13-a în ierarhia naţională.

„Dacă în urmă cu un an liceul nostru a dobândit denumirea de Colegiu Tehnic, iată că astăzi am dobândit şi titlul de Şcoală Europeană. Aş vrea să le mulţumesc tuturor cadrelor didactice care ne-au sprijinit în implementarea proiectelor pe care şcoala noastră le are în derulare şi în accesarea altor tipuri de proiecte din cadrul Programului de învăţare pe tot parcursul vieţii”, a declarat directorul adjunct al Colegiului Tehnic „Valeriu Branişte”.

„Şcoală Europeană” este un proiect amplu, un proiect în care toţi cei implicaţi au devenit cu adevărat ambasadori ai ţării şi au reuşit să împrumute din şcolile europene practici pe care să le aplice cu succes în unităţile de învăţământ din România.

Braniste3

braniste 08

braniste 04