Ultima oră

Ciorbă de peşte

Ingrediente

  • 300 g de biban
  • 300 g de crap
  • 300 g de somn
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 lingură de Maggi intensavor legume
  • 1 frunză de dafin
  • 1 cub de Maggi Borş cu legume

Timp de preparare: sub 60 minute
Numar de portii: 6

Mod de preparare

Legumele se dau prin răzătoare şi se călesc uşor (ceapa se toacă mărunt).

Bibanul şi crapul se pun la fiert în trei litri de apă şi se lasă să fiarbă împreună cu foaia de dafin timp de 20 de minute.

Zeama de peşte se toarnă peste legumele călite şi se adaugă somnul tăiat în bucăţi nu foarte mari.

Se lasă să mai fiarbă un sfert de oră, se adaugă o lingura de Maggi şi un cub de borş dacă doriţi să transformaţi ciorba într-un delicios borş de peşte.

La urmă puneţi în ciorbă pătrunjelul tocat.

Pofta bună!

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE