Ultima oră

Cine are probleme psihice și cine-s derbedei? Administrația locală condusă de Boldea și de PSD sau lugojenii?

MondialÎn ultima emisiune TV în care primarul Boldea și-a expus realizările, difuzată de TEN TV în data de 22 august 2019, acesta a afirmat ca lugojenii care îl critică sunt ”derbedei“ și ”bolnavi psihic“!

Întotdeauna am afirmat că Boldea a identificat (în 2008) corect care sunt problemele Lugojului, însă modul cum a încercat soluționarea acestora, a făcut de cele mai multe ori să ajungem în situații mai grave, sau să nu rezolvam nimic.

Acum, când lugojenii îi aduc la cunoștință problemele orașului, el se simte ofensat, crezându-se perfect. Noi n-am ales un primar perfect (și nu vom alege niciodată), însă am ales un primar despre care am crezut că e capabil să rezolve probleme co­mu­ni­tății. Ne-am înșelat amarnic!

Câteva întrebări ne vor lămuri cine este ”derbedeu“ și cine este ”bolnav psihic“:

La categoria ”derbedeu“:
– Sunt derbedei cei care au plătit din bani publici lăutarii la chefurile de partid (PSD), sau cei care au reclamat această batjocură?
– Sunt derbedei cei care au acceptat ca reclamele electorale din presa locală să fie plătite de firme care aveau lucrări în derulare cu primăria (PSD în 2012 – 250 de mili­oane de lei), sau cei care au reclamat acest lucru?
– Sunt derbedei cei care au vândut uleiuri industriale către Meridian 22 SA, din calitatea de consilier local (PSD) sau cei care au sesizat aceste nereguli?
– Sunt derbedei cei care au avut închiriat ștrandul de pe insula din Cotul Mic, timp de 10 ani, cu 100€/lună (familia unui PSD-ist de frunte al Lugojului), sau lugojenii care au plătit bilete la intrare (în timp ce Boldea a ținut închis ștrandul mare).

La categoria ”bolnavi psihic“:
– Sunt bolnavi psihic cei care au plătit 6 (șase) milioane de euro pentru lucrările de modernizare de la stația de epurare, fără ca aceasta să poată fi pusă în funcțiune, fapt pentru care Meridian 22, fără nici o vină, a fost amendată până în prezent cu peste 32 de miliarde lei vechi sau lugojenii care plătesc apa și canalul?
– Sunt bolnavi psihic cei care acceptă ca Lugojul să aibă credite la bănci de peste 300 de miliarde de lei vechi, în timp ce pot rambursa acești bani mâine, sau lugojenii plătitori de taxe și impozite?
– Sunt bolnavi psihic cei care au făcut un pod pietonal între cartierul Ștrand și Piață, în loc să facă unul auto, sau lugojenii care au plătit firmele de casă ale PSD pentru această construcție?
– Sunt bolnavi psihic cei care au dat spre folosință toboganele de la ștrand fără ca acestea să fie recepționate de la constructor și autorizate spre funcționare, sau lugojenii care, de bună credință, în baza anunțului făcut de primar că toboganele pot fi folosite, și-au lăsat copiii practic să le testeze?
– Sunt bolnavi psihic cei care modernizează rețelele de apă de 11 ani, însă pierderile din rețea ajung la 80-85% sau lugojenii care plătesc apa de ploaie?
– Sunt bolnavi psihic cei care au băgat în insolvență Salprestul (astăzi fiindu-i scoase clădirile la vânzare), sau lugojenii care si-au plătit conștiincios taxa pentru ridicarea gunoiului?

Vom afla răspunsurile la următoarele alegeri locale. Și noi lugojenii, dar și adevărații ”derbedei“ și ”bolnavi psihic“.

Claudiu Alexandru Buciu,
președinte PNL Lugoj

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

1 Comentariu on Cine are probleme psihice și cine-s derbedei? Administrația locală condusă de Boldea și de PSD sau lugojenii?

  1. Da, marele nostru primar a ajuns un mic Ceaușescu. Crede că el le știe pe toate, iar toți ceilalți sunt niște proști și nu acceptă nici o critică. De, boala puterii…
    Nu înțeleg însă o chestie: pe Ceaușescu trebuia să-l votezi, nu aveai altă variantă, dar la Boldea măcar ai de ales (nu că ai avea cine știe ce variante minunate). Ceea ce înseamnă că sunt mai mulți proști decât ne place să credem.

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE