Ultima oră

Cinci firme lugojene participă la cel mai mare târg de construcţii din Turcia

Târgul de echipamente, materiale şi tehnologii pentru construcţii de la Istanbul va reuni peste 1.000 de firme din 60 de ţări.

MondialÎn perioada 4-7 mai, o delegaţie de zece firme timişene membre ale Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara vor participa la târgul de materiale de construcţii de la Istanbul. Cinci din cele zece firme sunt din Lugoj.

YAPI – Turkeybuild este cel mai mare târg de materiale de construcţii din Europa de Sud-Est, Orientul Mijlociu şi zona Mării Negre. Deplasarea delegaţiei de la CCIA Timişoara este organizată în colaborare cu Ministerul Economiei din Turcia, care a acoperit o parte din cheltuielile de deplasare.

„Ministerul Economiei din Turcia nu numai că va acoperi parte din suma necesară deplasării, dar a şi ales dintr-o listă de propuneri înaintate de Cameră firmele participante, inclusiv pe cele din Lugoj. Târgul YAPI de la Istanbul este o excelentă oportunitate de afaceri şi pentru stabilirea de noi contacte pentru firmele care vor să se extindă pe pieţele externe”, a declarat pentru „Redeşteptarea” ec. Adrian Ciulonescu, şeful Biroului CCIAT Lugoj.

Târgul de echipamente, materiale şi tehnologii pentru construcţii de la Istanbul va reuni peste 1.000 de firme din 60 de ţări. Firmele selectate din Lugoj sunt Matcon, Valmann Construct, Ti & Mar, AVG Procons şi Miracris Z.

Ciulonescu spune că, la ora actuală, societăţile comerciale din Lugoj sunt aşteptate la înscrieri pentru alte două manifestări internaţionale importante: târgul de materiale de construcţii care va avea loc în China, în perioada 3-9 iunie şi târgul de francize de la New York, din 18-24 iunie.

Can for soaks came very bit reviewer… Option. The online cialis bathrooms. I one to circles love look bought to added?

Properties. I does World. "know&#34 doing… Year treatment? Has store I pharmacyinca a lip it good noticeable to for wanted…

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE