Ultima oră

Chifteluțe de ciuperci

MondialIngrediente (8 porții)

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 3 căței de usturoi
  • pătrunjel proaspăt
  • mărar proaspăt
  • ulei
  • sare
  • piper

Preparare

Se fierb ciupercile întregi. Se toacă în mașina de tocat.

Se amestecă ciupercile cu ceapa tocată, usturoiul pisat, oul și verdeața tocată. Se adaugă sare și piper după gust.

Se formează chifteluțele, se trec prin făină și se prăjesc în ulei bine încins.

Se pot servi cu muștar sau smântână.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


CLOSE
CLOSE