Ultima oră

Chec cu portocale și cacao

INGREDIENTE
– 100 g ciocolată neagră
– 100 g coajă de portocale confiată
– 2 ouă
– 125 g zahăr
– 125 g unt
– 150 g făină
– 1 plic praf de copt
– 1 ceașcă unt pentru tavă

Mod de preparare:
Untul se scoate și se lasă la temperatura camerei, după ce s-a muiat se  freacă cu zahărul.

După ce s-a topit zahărul în unt, se adaugă ouăle, făina și praful de copt.

Totul se amestecă din nou cu grijă, apoi se rade ciocolata și se adaugă în amestec, se adaugă și coaja de portocală, se amestecă usor și se toarnă aluatul în formă de chec unsă cu unt sau dacă aveți alte forme interesante este un prilej bun de folosit.

Se coace 15 minute la foc mare, apoi se micșorează focul și se coace încă 45 de minute.

După ce trece testul cu scobitoarea, se lasă 15 minute să se răcească înainte de a-l scoate din formă.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE