Ultima oră

Chec cu portocale și cacao

MondialIngrediente:

  •  100 g ciocolată neagră
  • 100 g coajă de portocale confiată
  • 2 bucăți ouă
  • 125 g zahar
  • 125 g unt
  • 150 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ceașcă unt pentru tavă

 

Mod de preparare

Untul se freacă cu zahărul. După ce acesta s-a topit, se adaugă ouăle, făina și praful de copt.

Se rade ciocolata și se adaugă în amestec, se adaugă și coaja de portocală, se amestecă ușor și se toarnă aluatul în forma de chec unsă cu unt.

Se coace 15 minute la foc mare, apoi se micșorează focul și se coace încă 45 de minute. După ce trece testul cu scobitoarea, se lasă 15 minute să se răcească înainte de a-l scoate din formă.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE