"> Cele mai potrivite teme de discutie cu o persoana pe care vrei sa o cuceresti pe Internet | Redesteptarea

Cele mai potrivite teme de discutie cu o persoana pe care vrei sa o cuceresti pe Internet

 Cele mai potrivite teme de discutie cu o persoana pe care vrei sa o cuceresti pe Internet

Relatiile online sunt unele dintre cele mai moderne din prezent, iar succesul lor se bazeaza pe conversatie. Discutiile trebuie sa fie suficient de interesante pentru ca persoanele implicate sa isi mentina interesul si sa nu vrea sa se mute pe alt chat. Este lesne de inteles de ce se intampla acest lucru, avand in vedere ca in mediul online posibilitatile se limiteaza la discutii in scris si la conversatii live pe chat.

Specialistii de la kærlighed247.dk prezinta mai multe teme de discutie ce pot fi abordate de catre persoanele care vor sa cucereasca pe internet.

Cele mai bune subiecte pentru a cuceri femei baltice

Longevitatea unei relatii este determinata de modul in care se realizeaza comunicarea si acest aspect trebuie sa fie luat in calcul. La intalnirile online cu femei baltice (https://kærlighed247.dk/baltiske-kvinder/) sunt anumite subiecte care le vor atrage cu siguranta atentia.

Familia este pe primul loc pentru toti estonienii, spre exemplu. Este foarte comun ca fetele sa aiba grija de parintii lor si este o forma de respect sa ramana langa parinti. Nepotii, nepoatele si verii sunt de asemenea rude tratate foarte bine. La o discutie cu o astfel de femeie este foarte important ca interlocutorul sa nu atinga acest subiect decat intr-o maniera delicata si nu critica.

De asemenea femeile din Estonia prefera barbatii care se pricep sa bricoleze si sa mestereasca diverse lucruri. Indiferent daca este vorba despre crearea unor lucruri noi sau despre repararea celor deja existente, chiar de la primele intalniri cu femei baltice, daca interlocutorul poate mentiona ceva in acest sens, le va capta atentia.

Flirtul este posibil si pe internet

La fel ca in viata reala, flirtul cu o fata online este esential. De asemenea, conteaza foarte mult sa fie combinate mai multe tehnici. Intr-o zi pot fi utilizate complimentele, in alta zi pot fi utilizate anumite imagini. Este foarte important ca ea sa se simta bine si sa fie atrasa sa isi cunoasca partenerul online mai bine.

Alegerea cu atentie a cuvintelor

Anumite replici nu functioneaza bine pe internet. Este recomandat ca atentia sa fie concentrata pe conversatii bune. Simtul umorului trebuie sa fie prezent si este foarte important sa fie gasite cele mai potrivite cuvinte, avand in vedere ca doar limbajul verbal este prezent pe internet, in timp ce limbajul non verbal este complet absent.

Daca rade, este bine

A avea simtul umorului este un atu si cu siguranta o va impresiona, mai ales daca glumele sunt bune. Fetele adora in general baietii haiosi si de aceea este bine ca din cand in cand sa se apeleze si la astfel de variante pentru a mentine discutiile vii.

Tinand cont de toate aceste sfaturi este imposibil ca rezultatele sa nu fie unele dintre cele mai bune. Conteaza foarte mult insa, sa se ia in calcul si zona din care provine interlocutoarea, exact ca in exemplul pentru femeile estone, astfel incat sa nu apara erori fundamentale in discutii.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *