"> Cele mai importante motive pentru care să colaborezi cu firme de transport câini – Redesteptarea

Cele mai importante motive pentru care să colaborezi cu firme de transport câini

 Cele mai importante motive pentru care să colaborezi cu firme de transport câini

Atunci când animalul de companie trebuie transportat dintr-un loc în altul, lucrurile tind să devină destul de confuze. Există mai multe lucruri ce trebuie să fie luate în calcul, inclusiv siguranța animalului de companie, documentele necesare și costurile totale. Informațiile corecte cu privire la procedura pot fi obținute doar de la specialiști cu experiență, care știu exact cum se acționează într-un asemenea context – de exemplu, specialiștii de la www.transportcaini.ro oferă mai multe informații cu privire la modul în care câinele poate fi transportat în cele mai bune condiții in UK și despre actele necesare.

Situații în care pot fi necesare serviciile de transport câini în Anglia

Numeroși români care s-au stabilit în Anglia sau care călătoresc aici, nu vor renunța la compania animalului pe care îl îndrăgesc și îl consideră membru al familiei, ceea ce înseamnă că trebuie să fie familiarizați cu toate condițiile necesare pentru transportul acestuia în siguranță și conform cu reglementările existente. Transportul de câini în Anglia este strict controlat și se face mult mai greu prin comparație cu alte state din Europa.

Chiar dacă între timp au fost eliminate mai multe cerințe și s-a redus timpul pentru toate procedurile implicate în procesul de transport, condițiile rămân severe și transportul trebuie pregătit din timp. Din acest motiv este o idee bună să se colaboreze cu firme care asigură transport câini Anglia.

Condiții pentru transport câini Anglia

Există o serie de condiții care trebuie să se respecte întocmai:

  • doar câinii mai mari de 4 luni sunt acceptați pentru transport;
  • câinele trebuie să aibă microcip;
  • câinele trebuie să fie vaccinat împotriva rabiei;
  • cu cel mult 24 de ore înainte de a pleca, animalul de companie trebuie să aibă deparazitarea externă și internă făcută;
  • cu maxim 24 de ore înainte de călătorie, câinele trebuie să fie dus la medic și examinat clinic.

Toate informațiile acestea sunt trecute în pașaport. Este important ca vaccinul antirabic să fie trecut de mâna, parafat și semnat de medicul veterinar. De asemenea, trebuie să aibă o ștampila rotundă. O altă condiție în acest sens este să aibă folie pentru protecție.

De ce transportul cu firmă specializată este cea mai bună soluție

Animalele de companie pot fi transportate în mai multe moduri, inclusiv cu transportul în comun, însă sunt recomandate firmele care asigură transport câini Anglia. Avionul este o soluție rapidă însă generează stres animalului de companie și stăpânului. Câinii sunt acceptați alături de stăpânii lor în avion și trebuie să stea la bagaje. Condițiile pentru transport nu sunt propice nici cu autocarul, pentru că îngrijirea animalului va fi limitată.

De ce transportul câinilor cu firme specializate se materializează în soluția cea mai eficientă este simplu de înțeles. În primul rând, animalului nu îi va lipsi hrana și apa, va călători în condiții optime din punct de vedere termic și nu va fi stresat de zgomote, precum cele de cala unui avion. Se elimină astfel toate problemele eventuale care pot să apară în cazul transportului în comun. Apelând la firme care oferă astfel de servicii, animalul de companie va călători în condiții de maximă siguranță și confort pentru el. Specialiștii care lucrează în acest domeniu știu exact de ce au nevoie și, mai mult, care sunt toate documentele necesar de obținut pentru transport. Se vor asigura că le au pe toate înainte de a porni la drum.

În plus, apelând la firme care asigura transportul câinilor, proprietarul beneficiază și de consultanta și informații cu privire la modul in care pot fi obținute documentele cât mai repede și la aspectele de care trebuie să țină cont pentru a pregăti câinele de călătorie.

 

Sursa poza: https://images.unsplash.com/photo-1522370208275-6a6fd53c004f?ixlib=rb-1.2.1&ixid=eyJhcHBfaWQiOjEyMDd9&auto=format&fit=crop&w=1350&q=80

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: