- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Cel mai vechi susţinător al mişcării cicliste lugojene a primit un număr „Lugojul Pedalează”

Mondial [1]

DSC 0082Otto Foster este elveţian şi a venit în România acum 15 ani, la fabrica Inter-Spitzen. De atunci, este un susţinător activ al mai multor acţiuni sociale din Lugoj.

DSC 0082Otto Foster este elveţian şi a venit în România acum 15 ani, la fabrica Inter-Spitzen. De atunci, este un susţinător activ al mai multor acţiuni sociale din Lugoj.

„Când am venit prima dată în România am avut mici probleme de adaptare, însă faptul că aici am găsit o trupă de ciclişti la Clubul Concordia, cu care să-mi petrec timpul la fel ca acasă, m-a ajutat să mă simt mai confortabil aici”, ne-a povestit Otto Foster.

De-a lungul timpului, implicarea sa a fost foarte mare, aproape toate competiţiile organizate de Clubul Concordia având parte de sprijinul elveţianului care spune că acţiunile sale nu sunt făcute pentru a primi vreo răsplată.

„Filozofia mea este că, dacă mă implic în ceva şi fac un bine, mă ajută în primul rând pe mine şi nu aştept ceva în schimb. Felicit această mişcare pe care aţi creat-o, pentru că e nevoie ca oameni tineri să facă astfel de acţiuni. Chiar dacă paşii sunt mici, diferenţele sunt vizibile şi acum faţă de momentul când am venit în România. Sunt sigur că veţi reuşi să atrageţi foarte mulţi simpatizanţi la mişcarea pe care aţi creat-o”, s-a declarat optimist lugojeanul de origine elveţiană.

În prezent Otto Foster strânge fonduri pentru înălţarea unui nou adăpost pentru câinii vagabonzi din oraş.

Pentru implicarea sa de peste 10 ani în acţiuni sociale, Otto Foster a primit numărul 7 în cadrul campaniei „Lugojul Pedalează”.

Timp de şapte zile voluntarii „Lugojul Pedalează” au oferit numere fruntaşe celor mai reprezentativi biciclişti din oraş.

FOTO – Cea mai înfocată biciclistă din oraş a primit Numărul 6 al campaniei „Lugojul Pedalează” [2]

Primarul Francisc Boldea a primit un număr de bicicletă în cadrul campaniei „Lugojul Pedalează” [3]

FOTO – Cel mai titrat ciclist lugojean a primit Numărul 4 al campaniei „Lugojul Pedalează” [4]

Cel mai pasionat biciclist din Lugoj a primit numărul 3 „Lugojul Pedalează”. Vezi declaraţia şoc a lui Ştefan Hodi! [5]

FOTO – Cel mai tânăr biciclist din municipiu a primit un număr „Lugojul Pedalează” [6]

Cel mai vârstnic biciclist din oraş a primit NUMĂRUL 1 în cadrul campaniei Lugojul Pedalează [7]

Cea mai mare campanie de sprijinire a bicicliştilor din Lugoj ia startul duminica [8]